On jo iltamyöhä, pitäisi mennä nukkumaan, mutta tein koneella myöhäiseen saakka töitä ja jäin vielä selailemaan inspiroivia blogeja. Törmäsin ihanassa Park & Cube-blogissa yllä olevaan kuvaan. Se oli niin inspiroiva, että halusin jakaa sen teidän kanssanne.

Väljä kamelin sävyinen neule ja boyfriend-farkut. Asustuksena ripaus kultaa, punaiset kynnet ja musta tote-laukku. Ihan täydellinen kombinaatio. Huomaatteko, asustaminenkin on taitolaji siinä missä muukin sommittelu. Tätä kopsaan kyllä.

Kivaa perjantaipäivää!

Found this lovely pic from Park & Cube and I couldn’t resist on posting it here too. So thank you Shini for lovely inspiration, you are my idol when it comes to styling and photographing.

8 Comments

 1. Huh, aivan ihanan sävyinen tuo neule. Olen viime vuosina välttänyt kaikkea beigen tapaista (keskittynyt vain mustaan ja harmaaseen), mutta tänä syksynä sekin on alkanut kiinnostaa. Juuri tuon tyylisessä rennossa neuleessa. Ihanat myös nuo asusteet, pitäisi varmaan päivittää omaakin koru-/kellovalikoimaa hieman, niillä saa niin erilaisen ilmeen asuun. Kuin myös punaisilla kynsillä!

 2. Yksinkertaisen täydellinen! Ja täytyypä myöntää, että olisin luullut, että kyseessä on sinun asukokonaisuus, ellet olisi maininnut että kuva on linkitetty 🙂

 3. Camel on tosiaan värinä sellainen, että muut sävyt täytyy sen kanssa harkita tarkkaan ettei kokonaisuudesta tule tylsä. Kuten tässä, ripaus muita maltillisia värejä ja detaljina kirkkaanpunaiset kynnet! Ei päällekäyvää vaan tyylikkään yksinkertaista.

 4. Anne

  Minäkin valitsen useimmin mustaa, harmaata ja valkoista. Mutta aina kaapista on löytynyt yksi tai kaksi kamelin sävyistä vaatetta. Sillä saa kivasti lämpöä asuun, ihan kuin sisustukseenkin. Ja kyllä, asusteilla saa niin paljon aikaan, itsekin yritän aina muistutella sitä. Ja punaiset kynnethän on aina hyvä valinta 🙂

 5. Anne

  Oi, tuopa oli kiva kohteliaisuus 🙂 Ja joo, kombo on ihan täydellinen.

 6. Anne

  Kameli on kyllä väri, joka toimii parhaiten suhteellisen neutraalien sävyjen parina. Mutta minusta kamelin sävy ei ole tylsä. Mutta kieltämättä kuvan kokonaisuus olisi erilainen ilman koruja ja punaisia kynsiä.