(takki Massimo Dutti / paitis ja neule COS / tekonahkikset Zara / pantteritennarit HM)

Tämä on minun ladytakkini. Kamelin sävyinen villakangastakki on ikiklassikko. Tämän löysin Pariisista Massimo Duttilta parisen vuotta sitten, tuona syksynä kamelit takit olivat erityisen in. Tästä takista olen saanut ehkä eniten kehuja, enkä ihmettele, sillä sävy ja malli ovat yksinkertaisesti nätit.

Päivän väripalettini on kameli, viininpunainen ja musta. Olen tykästynyt valkoisen paitapuseron ja neuleen yhdistelmään. Tänään paitapuseron päälle tuli vetaistua viininpunainen COS-merinovillaneule, samanlaisen neuleen omistan myös harmaana.

Kuvanottohetkellä olen juuri menossa postiin viemään asiakkaan tilaamaa julistetta (terkut sinne jos luet tätä). Kävelin takki auki ja ilman käsineitä, jalassa tennarit, eikä tullut edes kylmä. Ihana marraskuu!

Päivän väripalettiin sopii täydellisesti 1×2-malliston kamelinsävyiset tyynyt. Klassikkovärit toimivat myös sisustamisen mausteina. Mustavalkoinen neutraali sisustus saa kamelin sävystä lämpöä.

Luumuun taittavan viininpunaisen villapaidan sävypariksi kuvailin hauskoja Kosta Bodan Cupcake-lasikulhoja. Näillä saa tuotua hillitysti ovelaa väriä asetelmiin. Kuppeloita on myös syvän turkooseina.

Mitä pidätte kamelin sävystä?

Wearing my lady coat today. You got to love the classic camel coat – a wardrobe essential. Love pairing camel, wine and black colors.

12 Comments

 1. Kameli on yksi suosikkini, vaikka tällä hetkellä väri löytyy vain parista huivista.
  Olen talven tai kaksi etsinyt kivaa, ajatonta villakangastakkia ja löysin sellaisen lokakuisella työreissulla Brysselistä. Ja takkia oli kahdessa värissä: mustana ja kamelina. Apua, mikä valinta oli tehtävä. Otin sitten sen mustan. Olisi kyllä tehnyt mieli ostaa molemmat, mutta matkalaukkuna oli vaan lentolaukku ja jouduin jo mustakin tuomaan käsivarrella Suomeen.

  Takkisi on ihanan ajaton, enkä yhtään ihmettele, että olet kehuja saanut. Mikä on mielestäsi hyvä huivin väri kamelin kanssa?

 2. Anne

  Arvaa, osaan vähän samaistua tuohon sun valinnanvaikeuteen, kun ostin Filippa K:n Abbey-takin, mietin tovin otanko mustan vai kamelin. Koska omistan jo tämän kamelin, valitsin mustan (hehe omistan kyllä monta mustaakin takkia).

  Mä käytän aika paljon ton kamelitakin kanssa LV:n pantterihuivia. Joskus myös mustaa tai harmaata huivia. Miksei nyt niin muodikas ruutuhuivikin kävisi, kunhan on joku muu kuin perinteiset Burberryt tai Mulberryt, niistä mulle tulee liian itsestään selvä vaikutelma. Tietty viininpunainenkin voisi sopia. Oikeastaan kameliin sopii mikä vaan 🙂

 3. Anne

  Kiitos Heini, ajaton takki ihastuttaa aina. Joo, noi kipot on niin mageet, cupcakeja lasisena…

 4. Anne

  Kamelin sävystä olen tykännyt aina. Takin leikkaus on ihan kiva, ei onneksi sellainen imutiukka, niistä en niin välitä, tämä on maltillisesti vartaloa myötäilevä.

 5. Minusta se sävynä on hienostunut, klassikko.
  Takkisi on kaunis malliltaan, sopii sinulle hyvin. Itseltäni löytyy kamelin värinen HL duffeli, mutta minulta puuttuu tuollainen "parempi" takki.
  Hyvää viikonloppua!

 6. Yksi ehdottomasti upeimmista kuvistasi – tykkään myös kokonaisuudesta hurjasti. Huivin värin mätsäysvinkit tulivat nekin juurikin tarpeeseen. Miehen kamelinvärinen villakangastakki odottaa nimittäin sopivaa huivia ja käyttöönvihkimystä : )

  Kaneli

 7. Hyvin ladylike – onnistunut asu. Haaveilen kamelista, mutta valitettavasti olen myös näyttänyt ihan kamelilta niissä, joita olen sovittanut! Aika huvittavaa.

  Yt,

  Johanna K-L

 8. Anne

  Minäkin olen aina pitänyt kamelin sävystä. Ja voi, duffeli on ihana.

  Myös sinulle hyvää viikonloppua!