Eilen illalla oltiin juhlimassa Glorian Blog Awardseja. Meitä oli kiva porukka koossa, pikkusiskoni Suvi, Maija, Kerttu ja Sanna. Saatiin jännittää yhdessä palkintojen jakoa, ja niin hienosti kävi, että pikkusiskoni Suvin Valkoinen Harmaja-blogi voitti yleisöäänestyksessä suosituimman sisustusblogin tittelin. Jee, voitte uskoa, että olen todella ylpeä taitavasta pikkusiskostani!!

Omaan kameraani ei montaa kuvaa tallentunut, mutta onneksi sain Maijalta pari kaunista fiiliskuvaa tähän. Gaalassa oli huisin kivaa, sillä en muista koska olisin tavannut niin paljon ystäviäni, tuttuja ja uusia tuttuja yhdellä kertaa. Aika ei todellakaan riittänyt kaikkien kanssa jutteluun, eli terkut vaan teille joita ennätin vaan pikaisesti moikata. Ihan huikeita tyyppejä iso liuta koolla, ei voi muuta kuin olla kivaa!

Kaikki palkitut löytyvät Glorian sivuilta, samoin lisää kuvia gaalasta. Käykääpä siellä tutkimassa.

(mekko Samuji / paitis COS / laukku Chanel / sukkikset Wolford / sandaalit Marc by Marc Jacobs) 

Päädyin sitten vähän erilaiseen mekkoyhdistelmään. Hankin tuon ihanan Samujin mekon pari vuotta sitten toiseen blogigaalaan ja päätin hyödyntää sitä jälleen samaan tarkoitukseen. Halusin kuitenkin asusta vähän erilaisen, kun arvelin monen pukeutuvan perinteisesti pikkumustaan. Joten päädyin yhdistelemään mekkoon valkoisen paitiksen ja beigeremmiset sandaalit. Lookki olisi ollut ihan erilainen ilman paitista, paksuja sukkiksia ja sandaaleja. Mutta näin tällä kertaa. Mitäpä tuumitte, oliko onnistunut asukokeilu?

Lopuksi vielä suurkiitokset ja halaukset kaikille jotka olivat äänestäneet blogiani yleisöäänestyksessä!

32 Comments

 1. Olen kovin pettynyt,kun sinä et saanut palkintoa.Olisit ansainnut sen kovasti,yhtä paljon kuin siskosi.Ihanat blogit molemmilla:päivystätte ne usein eikä ole koskaan saman toistoa.BRAVO teille molemmille!

 2. Olen samaa mieltä kuin Marjori, palkinto olisi ehdottomasti kuulunut sinulle! Leppoisaa sunnuntaita! MrsMK

 3. Oli ihana tavata, vaikkakin pikaisesti, näytit todella tyylikkäältä! Toivottavasti törmäillään uudelleenkin 🙂

 4. Anne

  Voi ihana herttainen Kerttu, kiitos! Olet kyllä itse sellainen ilopilleri ja lämmin ihminen. Todellakin, aika kiiruhti huimaa vauhtia kun oli kivaa.

 5. Anne

  Kiitos hirmuisen paljon tuesta ja sanoistasi! Merkkaavat tosi paljon! <3

 6. Anne

  Oi että, kiitos MrsMK, ihanasti sanottu <3 Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinulle!

 7. Anne

  Oli kyllä huippua, että törmättiin edes pikaisesti. Toivottavasti törmäillään uudelleen!

 8. Anne

  Voi että miten nätisti sanottu! Oli kyllä huippista nähdä, ja miten kivat kuvat olet laittanut illasta sun blogiin. Olen ollut vielä koko viikonlopun ihan fiiliksissä kaikista ihanista ihmisistä joita tapasin.

 9. sä olet kyllä todella tyylikäs, kengät on aivan ihanat ja jännä tuo paita mekon alla, siitä tulee joku kiva juju asuun. Blogisikin on ihana, sanoinko jo tyylikäs :-), tykkään kyllä siskosikin blogista, mahtavat siskokset. Onnea molemmille!

 10. Super tyylikkäänä olit Gaalassa. Tykkään asusta. Ja täytyy vielä mainita, että myös meikki ja kampaus olivat upeat.

 11. Anne

  Kiitti Marjo 🙂 Heh, noh voittoon en usko mut hieno oli saada olla mukana!

 12. Hei!
  Upea asu ja upea sinä!
  Mielestäni olet Patricia Kaasin näköinen.
  Hyvää syksyä!
  t.Piia

 13. Anne

  Hei Piia! Kiitos paljon 🙂
  Oikein hyvää syksyä sinne takaisin!