Terkut iltatouhujen keskeltä. Olen jo vaihtanut pyjaman päälle, seuraavaksi olisi sauna ja kynsien lakkausoperaatio. Mun iltaoleilu näyttää aika lailla kuvan henkiseltä. Pikkuiset karvakaverukset viihdyttävät ja ovat kyljessä kiinni, kynttilät palavat ja pöydällä on pino läpi käytävää kirjallisuutta tai kuvan ulkopuolelle jäänyt kannettava.

Olen huomannut että blogiini on saapunut iso joukko uusia lukijoita. Haluan toivotella teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi. Toivottavasti viihdytte täällä juttujeni parissa. Tarkoitus on vaateasioiden lisäksi kirjoitella myös sisustamisesta ja muusta kotoiluun liittyvästä. Koen kaikenlaiset visuaalisesti innostavat jutut omikseni ja siihenhän kuuluu nimenomaan pukeutuminen, sisustaminen, somistaminen, siivoilu ja ruokajutut. En mieti etukäteen paljoakaan mistä milloinkin kirjoittelen, olen antanut itselleni vapauden toteuttaa itseäni sen mukaan mikä kunakin päivänä huvittaa.

Nyt on hyvä tilaisuus kerrata kanavat, joiden kautta Muoti mielessä-blogia voi seurata. Tässä kätevästi linkit palveluihin:

Facebook
Instagram
Blogilista
Bloglovin
Pinterest

Pysykäähän matkassa!

PS. Iso kiitos alla olevan blogikirppiksen shoppailijoille, olette ihan mahtavia ja nopeita, kaikki meni kaupaksi ennätystahtiin. Taidanpa toisenkin kerran pistää pystyyn tuollaisen putiikin.

14 Comments

 1. Täällä oli tänään myös kynsienlakkausoperaatio, siihen tarvitsee aina varata oma aikansa. 🙂

  Ihanan lämminhenkinen kuva!

 2. Anne

  Kiitos Jonna, joskus on kiva laittaa tuollaisia arkisia tunnelmakuvia.

  Joo, mulla etenkin talvisin varpaiden kynsilakkaus jää ja jää, kuten kuvasta näkee 🙂 Tänään saa varput hoitoa.

 3. Aivan ihana kuva teistä!! Rauhallinen tunnelma ja en vain saa tarpeekseni teidän koiruleista, niiin ihania ovat 🙂

  -H

 4. Aivan ihanan tunnelmallinen kuva sinusta ja söpöistä koirista. Olen seuranut blogiasi keväästä lähtien ja aina jaksan ihastua. Lisäksi tulee poimittua kivoja vaate- ja sisustusideoita.
  Jaksamista meille syksyn pimeyteen – kynttilöiden voimalla.
  -Sari-

 5. No hyvää iltaa vaan! Tuostapa ei lämmin tunnelma voi enää kohota. Ihanat pikisimmut napittaa tuikkujen loisteessa. Kauhea ikävä tuli hoidokki-cotoniamme, vaikka se nököttää tuossa sohvalla. Taidanpa siirtyä seuraksi.

 6. Anne

  Oi kiitos H 🙂 Meidän koirulit ovat sellaisia söpsyköitä.

 7. Anne

  Kiitos Sari ihanasta kommentista ja tosi kiva kun olet matkassa! Jaksamista tosiaan, onneksi on nuo tunnelman luojat lievittämässä pimeyttä. Kummasti fiilis on ihan eri kun sytyttelee kynttilöitä ja takkaa.

 8. Anne

  Hyvää iltaa sinnekin, tai yötä jo. Cottonit ovat kyllä sellaisia halinalleja, ihania lempeitä ja lämpimiä.

 9. Minä olen myös uusia blogisi lukijoita. Pidän kovasti mukavasta tyylistäsi kirjoittaa sekä kauniista ja laadukkaista kuvistasi. Hyvää marraskuun loppua kaikille. Maarit

 10. Anne

  Hei Maarit! Lämpimästi siis tervetuloa tänne blogini pariin. Kiitos kivasta palautteestasi. Aurinkoista talven odotusta!