Kävin eilen Piia Jaalalla hankkimassa joitakin kukkasia somisteeksi. Valitsin intuitiolla nättejä oksia, jotka ajattelin sirotella erilaisiin maljakoihin. Mutta miten nätiltä tuo sekoitus näyttääkään myös yhtenä kokonaisuutena. Jouluinen kukkakimppu voi olla vähän erilainen kombinaatio herkkiä ja vahvempia kasveja. Kookas amaryllis saa pehmennystä hennoista anemoneista, havukasvi tuo talvifiilistä ja tuo lumipallohortensian näköinen oksa (en tiedä sen nimeä) antaa vähän rentoutta.

Halusin kuvata kivan kimpun tänne, ennen kuin hajoitan sen osiksi. Kukkien myötä kivaa päivää teille! Palataan vielä illemmalla asukuvalla.

I love mixing different flowers together. White and green colors tie this combination together smoothly. Wanted to show you this combo before I break it down and place these flowers to individual vases.

Comments are closed.