(pipo Karhu / neulepoolo Benetton / nahkahousut* ja tennarit H&M)

Minulle ei sovi päähineet. Ihailen aina toisilla rennosti aseteltuja pipoja tyylikkäiden villakangaspalttoiden parina. Tänään kuitenkin taivuin, sillä töihin oli tullut erä Karhun pipoja ja vähän leikillisesti sovittelin sellaista itselleni. Oikeastaan ei tuo hullummalta näytä, ainakin se pelastaisi huonon tukkapäivän. Harkitsen siis pipoa.

Hyppykuvan on tarkoitus osoittaa, että osaan liikkua muussakin asennossa kuin tyypillisessä poseerauksessa – kertoo Tomi.

Oletko sinä pipotyyppi?

Today I tried a beanie, seriously I do not ever wear anything in my head. Karhu is a cool brand, so why not try this I thought. I kind of liked it. Maybe I will buy one.

(*saatu blogin kautta)

20 Comments

 1. You look adorable and I like the action shot! 😉

 2. No en ole pipotyyppi -pipottomuus taitaa olla nuoruudesta jäänyt huono tapa 😉 Toi Karhuhan on suoraan kuin 70-luvun lasten hiihtokisoista, punaiset posket ja vuotava nenä vaan puuttuu, omakohtaista kokemusta on =D

 3. Lapissa on pakko olla vähän pipo ihminen:)
  Hauska pipo, en ole koskaan omistanut mutta voisihan tuon hankkia!

 4. Anne

  Oh, thank you 🙂 Sometimes I can do action too, it seems, heh.

 5. Anne

  Hahaa, eikö, paitsi mulla melkein on se vuotava nennu näin talvisin 🙂 Juu, itselläkin on jäänyt pipottomuus nuoruudesta, silloin ei tosiaan ollut suotavaa kulkea lakki päässä. Onneksi nykynuoriso on viisaampaa siinä suhteessa.

 6. Anne

  Tottapa totta, siellä taitaa olla pakko pukea lämpimästi. Kyllähän minäkin lenkillä ja pihalla heilun pipossa, mutta kaupunkiasussa harvemmin. Paitsi nyt alan harjoitella 🙂 Karhut on niin ihanan retroja!

 7. Kyllä pipo ihminen, mutta ulkona vain! Sisällä pipo päässä istumisesta tuntee itsensä veteläksi teiniksi. Ja sehän ei sovi aikuiselle naiselle 😉 Mutta pipoja, niitä meidän taloudesta löytyy sitten ihan varmasti joka tyyliin ja väriin ja fiilikseen. Ja se oikeasti auttaa luonnonkiharaista tukkaraukkaa pysymään edes vähän paremmin kurissa.

  t. Tiina

  ps. Onko kukaan muu huomannut / hermostunut, kun (mulla ainakaan) Applen Firefox ei anna lisätä mihinkään blogiin kommentteja? Ne vaan katoo jonnekin näytöltä kun on painanut julkaise. Pitää vaihtaa Safariin jos haluu sanoo jotain. Sekin semisti vähentää tätä, vaikka välillä olis kiva sanookin jotain.

 8. Anne

  Tiina, mulla sama, en varmaan osais sisällä olla pipossa. Mitäköhän asiakkaat (rouvat ainaski) tuumis jos palvelisin kassalla pipo päässä :)) juu ei, vaikka olisin nuorikin. Mut nyt vähän innostuin pipoilusta, huomasin että tukka toimii hyvin pipon alta kun avasin iänikuisen ponnarin…saapa nähdä miten pipoudun.

  Niin, mulla on macci ja firefoxia käytän, en minä ainakaan oo huomannut ongelmaa. Toivottavasti löydät vian! Tuo on niin ärsyä jos joutuu vaihtaan selainta!

 9. Huh, hyppykuva on mainio! Antaa mennä vaan rouhealla Karhupipolla! : )

 10. Havuja pe…le! Kyllä tuosta mietomainen fiilis tulee, mutta se ei johdu sinusta vaan piposta. Kyllä pipon käyttö kannattaa. Mun tukka ei vaan todellakaan ole hehkeä pipon käytön jäljiltä, ihan kamala littana.

 11. En ole minäkään mikään pipo-tyyppi,paitsi ulkoillessa. Onkohan se sitä liiallista itsekriittisyyttä,kun toisten päällä ja päässä kaikki näyttää niiiiin paljon paremmalta? Sinulle pipo ainakin sopii mukavasti.

 12. Ihanat nahkahousut 🙂 Kivaa, kun löytyy jostain löysempiäkin nahkahousuja 🙂

 13. Anne

  Oi niitä Miedon aikoja 🙂 Se on muuten totta, tukka ei oo pipon jälkeen kovin hehkeä, varsinkaan talvella kun se on vielä ihan sähköinen.

 14. Anne

  Kiitos vaan, mun mielestä mulle just ei ikinä sovi päähine. Eli kai se on sitä itsekriittisyyttä 🙂 joskus tulee harrastettua sitäkin.

 15. Anne

  Juu, mä tykkään löysemmistä nahkahousuista, ja kyllä myös tiukemmistakin, mutten ihan sellaisista supertiukoista 🙂