Ensinnäkin – bongaa pieni kuono. Siellä missä tapahtuu, siellä myös meidän tyttönen. Kuvasin nyt illalla tämän hetkisiä suosikkikosmetiikkojani.

Ensimmäisessä kuvassa suihkussa käytettäviä pesimiä. Sain äskettäin Sinituotteelta paketin, jossa oli mm. tuo valkoinen kylpyharja. Se osoittautui aivan mahtavaksi. Harjakset ovat tarpeeksi pehmoiset ja varsi hygienistä muovia. Muotoilu on onnistunut, harja taittuu sopivasti selkää mukaillen.

Käytän säännöllisesti suihkussa hohkakiveä jalkapohjille. Tämä on tullut joskus tuliaisena Tomilta.

Lumenen suihkutuotteet ovat nousseet suosikeiksi. Niissä on kaunis pakkaus ja ihana tuoksu, mutta parasta kermamaisen pehmoinen sisältö.

Moroccanoil-tuotteet sain äskettäin testiin. Olen ihan totaalisen huumaantunut niiden tuoksusta. Onneksi myös sisältö on toimiva. Hiusnaamio hennoille hiuksille toimi hyvin, ei latistanut hiuksia ollenkaan, vaikka hoitaa tehokkaasti. Kiiltosuihke puolestaan on melkein kuin suihkuttaisi ilmaa hiuksiin. Jäljelle jää vieno kiilto ja houkutteleva tuoksu. Pakko käydä ostamassa myös sarjan shampoo. Turhaan ei näitä ole hehkutettu monessa paikassa.

Meiltä löytyy iso kasa eri makuisia Marvis-hammastahnoja. En ole vielä täysin osannut valita suosikkiani. Kaikki ovat hyviä. Plussat tietysti ihanista pakkauksista.

Marviksen suuvettä on ihan pakko hehkuttaa. En yleensä pidä kirpeistä suuvesistä, ne ovat liian alkoholisia ja voimakkaita. Tätä laitetaan vesitilkkaan pieni määrä. Maku on piparminttuinen, jopa yrttisen piparminttuinen, raikas, pehmeä ja miellyttävä. Suu tuntuu pitkään freesiltä. Tämä suuvesi sisältää propolista, eli mehiläiskittivahaa, joka desinfioi suun. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Hyvästä saippuasta en voi tinkiä. Marseillen tuotteita olen käyttänyt todella kauan. Nyt käytössä on uusi ihanan raikas Alpilles-tuoksuinen versio. Ostin sen ensin nätin putelin takia, mutta sisältökin on huippu.

Olen saanut Lumenelta kasan kynsilakkoja. Kokeiltavaksi on tullut monia eri sävyjä ja kiiltoasteita. Hilelakat ovat hauskoja, antavat vähän piristystä simppeleihin asukokonaisuuksiin.

Äskettäin sain myös Lumenen kynsilakanpoistoaineen. Heillekin on nyt tullut tuollainen kätevä pikapoistaja. Sen uumeniin sujautetaan sormi, pyöräytetään pullon sisältämässä vaahtomuovitäytteessä ja lakka irtoaa. Tämä on mahtava, sillä tuoksu ei ole liian voimakas, se on yleensä se minua rassaava juttu kynsilakanpoistoaineissa. Lakka lähtee hyvin irti, paitsi hilelakkaa saa kyllä hinkata kerran jos toisenkin.

Tällaisia ovat arjen suosikkituotteeni tällä hetkellä. Löytyikö teiltä jotain samoja suosikkeja?

Seuraavat postauksen tuotteista saatu blogin kautta:
Sinituotteen selkäharja, Lumenen suihkugeeli, vartalonkuorinta, kynsilakat ja kynsilakanpoistoaine, Moroccanoil-tuotteet

8 Comments

 1. Hih, kyllä yllättäen löytyy samoja! Mä käytän hiuksiin jätettävää Moroccan oil lightia, joka sopii hyvin hentoiseen hiukseeni. Tuoksu on todella suloinen!

 2. Hei kiitos, tosi hyviä vinkkejä 🙂 Vielä jos tietäisit, missä noita Moroccan juttuja myydään? 🙂 Varmaan stockalta löytyisi?

 3. Olen olut blogisi seuraaja jo vuosia, oikeastaan löysin koko blogien maailman aikanaan kauttasi.
  Nyt alkaa tökkiä nämä jatkuvat ja niin ilmeiset blogiyhteistyöt (vaikka siis näinhän ne pitääkin toteutttaa tietysti, selvästi ja selkeäst, toki). Tuntuu, että näiden osuus on kasvanut viime aikoina – yli ainakin oman "rajani". Toki voin ja pitäisikin "äänestää jaloillaan" ja turha nurista, oma valintanihan on, jos siitä huolimatta lueskelen sinunkin blogiasi sännöllisesti, mutta kun ne muut postaukset ovat kivoja…

 4. Anne

  Olen jotenkin ihan koukussa nyt tuohon tuoksuun 🙂 Suihkuttelen välillä tuota suihketta hiuksiini uudelleen, vaan tuoksun takia.

 5. Anne

  Kiva jos näistä oli vinkkiä, se oli vähän tarkoitus 🙂 Juurikin siellä myydään ja kampaamoissa!

 6. Anne

  Voi harmi juttu. Blogini on ollut osa työtäni jo muutaman vuoden ja työtä josta pidän valtavasti. Olen iloinen että saan toteuttaa itseäni jutuissa joista tykkään, sillä tykkään vielä viiden vuoden bloggamisen jälkeenkin tästä hommasta tosi paljon. Aikaisemmin palkkioni tuli lehtitalolta ja nyt itse suunnittelemistani yhteistyöprojekteista.

  Tämä kosmetiikkapostaus ei ole yhteistyöpostaus, vaan esittelin lempparikosmetiikkojani. Mutta koska (ihan syystä) bloggaajia koskevat säännöt, täytyy minun merkitä kaikki veloituksetta saamani tuotteet selkeästi, näkyy se tuollaisina sain sitä ja tätä -merkintöinä. Meille bloggaajille lähetetään mm. kosmetiikkaa testattavaksi. Kaikesta en ennätä kirjoitella, eikä se ole tarkoituskaan. Poimin tähän oikeasti lempparijuttujani, osan niistä olen saanut.

  Kiva kuulla, että muut postaukset ovat kivoja 🙂

 7. Anne

  Mukava kuulla 🙂 Tuo pyyhe on Missonin valikoimista ja Koodista hankittu.