Kiitos hirmuisen paljon kaikille ihanille, jotka piipahditte tänään Koodissa Muotikirppis-tapahtumassa! 
Olen vieläkin ihan pökerryksissä siitä, miten sankoin joukoin olitte liikkeellä. Puheltiin jo, että tapahtuman on saatava jatkoa, niin kiva oli tavata paljon mukavia ihmisiä. Tällaisissa jutuissa ihaninta ovat ihmiset – se vaan on se juttu. Mikä mieletön puheensorina, nauru ja hyvä fiilis jäi päälle.
Oma kuvasaaliini jäi hässäkässä minimiin. Monan blogista löytyy jo ensimmäiset fiiliskuvat. Myös Maija ja Coco varmasti jakavat omia otoksiaan tapahtumasta. Tämän lisäksi meillä oli paikalla kuvaaja, Mr Coolpool, jonka kuvia päästään pikapuoliin katselemaan, laittelen tänne blogiini vielä linkkiä kunhan kuvapankki valmistuu.
Tässä vielä yhteiskuva meidän porukasta. Kiitos ihanat!

15 Comments

 1. moikka! kiitos sinun olen ihastunut benettonin neuleisiin, ja haluaisinkin kysyä, mitä kokoa on harmaa pooloneuleesi? mietin, että vastaako kokoaan. 🙂

 2. Olisinpa niin halunnut tulla käväisemään, mutta eipä onnistunut aikataulutus tällä kertaa. Ja kiitos – mieluusti uudelleen ja tarpeeksi ajoissa tieto liikkeelle, jotta me myöhäisheränneetkin ehditään saada kalenterit ruukattua;)

 3. Toivottavasti järjestätte uudelleen, oli mukava tapahtuma! Minua jäi mietityttämään usealla myyjällä käytössä olleet mustat rekit, miellyttivät kovasti silmääni. Onko taustalla joku suunnittelija?

 4. Anne

  Heippa! Mulla on koko M, eli vähän suurempi kuin normikoko. Benettoni perusneuleet on aika istuvia ja itse pidän pikkuisen väljemmästä, siksi menin koossa pykälän ylöspäin. Neuleissa mielummin liian iso kuin kittana.

 5. Anne

  No voi harmitus. Oli kyllä niin mahtava tilaisuus, että pitänee ottaa uusiksi. Yritetään ensi kerralla vinkkailla aikaisemmin 🙂

 6. Anne

  Voi, onpa kiva kuulla 🙂 pitänee ehdottomasti ottaa uusiksi, niin innoissaan kaikki olivat.

  Nuo ihanat rekit ovat turkulaisen BEdesignin valmistamia, Bette Eklundin suunnittelemia. Hän oli itse yksi myyjistä. Ihanat siskokset pyörittävät yhdessä tuota yritystä. Koodista voi ostaa noita rekkejä!

 7. Ihana tuo vika kuva!!!!! 😀 KIITOS niin kivasta tapahtumasta <3 Tää oli ihan menestys:)

 8. Hauska tapahtuma! Olin merkinnyt sen kalenteriin, mutta meille tuli vieraita, niin en päässyt lähtemään… Höh höh. Toivottavasti järjestätte pian uudestaan vastaavan.

 9. No on kyllä ihania naisia <3 Ninni, Bette, Cilla ja muut kaunottaret!! Ja Tomi tietty! Terveisiä vaan täältä saaristosta, jossa on paitsi pimeää myös märkää… uh.

  – Sanni

 10. Anne

  Voi vitsi, eikun ens kerralla tiedotetaan ajoissa ja sit voit suunnitella kivan kevätretken Turkkuseen 🙂 Hihii, kieltämättä ihana nostalginen koulukuvafiilis.

  Kiitos haasteesta. Yritän pähkäillä vastauksia, kyssärit on kimurantteja.

 11. Anne

  No voi vitsit, ens kerralla sit yrität päästä. Oli niin kiva jälleen kerran nähdä paljon tuttuja paikalla.

 12. Anne

  Sanopas Sanni muuta – liuta ihania kauniita tyttöjä! Saaristo kuulostaa just ihanalta tällaisena heleänä marraskuisena hetkenä.