(takki Tiger of Sweden / paitis ja neule COS / farkut Nudie / tennarit H&M / laukku Mulberry)

Ihanaa, mulla on pantteritennarit. Koska pidän eniten simppeleistä perusvaatteista, kaipaan jotakin pientä piristävää yksityiskohtaa asukokonaisuuksiin. Tänään tuo piriste oli kepeät leopardipilkkuiset tennarit. Päivä kului kissamaisen ketterästi – kivat kengät tuovat nostetta sekä asuun että mieleen.

Muistuttelen teitä tässä samalla ensi lauantaisesta erikoispäivästä Sisustuksen Koodissa. Me päätettiin järjestää muutamien ihanien tyttöjen kanssa muotikirppis Koodin tiloissa. Eli kello 14-16 voit bongata mm. minut, Cocon ja Monan myymässä omia vaatekaapin karsinnassa yli jääneitä juttuja. Saimme myös mukaan aarteitaan myymään tuttuja kasvoja ihanista vaatekaupoista, joten voitte olla varmoja siitä että herkullisia löytöjä on tarjolla. Tilaisuudessa on mukana lisäksi muutama tuote-esittelijä Koodin puolella ja Studio Coolpool ottamassa halukkaista asukuvia fondin edessä. Tapahtuman ”mainos” löytyy tuosta blogini sivupalkista.

10 Comments

 1. Kauniin yksinkertainen asu ja ihanat tennarit! Omani tilasin Suomeen enkä vielä ole ehtinyt saada niitä. Näiden kuvien jälkeen oon kyllä iloinen, että ne tuli tilattua näkemättä! Näyttää niin kivoilta sun jaloissa. Terveisiä täältä koleasta Pariisista! 🙂

 2. Anne

  Kiitti tyylikäs Sofia 🙂 Nuo tenskut on nättiä kuosia ja tosi kivat, mut tietty mukavuus ei ihan yllä kalliimpien kenkien tasolle. Mutta tyytyväinen olen.

  Paljon terkkuja takaisin ihanaan Pariisiin <3

 3. Anne

  Kiitti Jonna, nuo oli aika hyvä ostos 🙂 mä kun rakastan pantteria, ja erityisen kiva se on tuollaisissa ei niin lady like-jutuissa.

 4. Anne

  Ei muuta kuin rohkeutta kenkäostoksille, kengissä uskaltaa helposti räväyttää, ne kun ovat melkein piilossa maan rajassa 🙂

 5. Voi kun sun hiukset on hirmu kauniisti näissä kuvissa! Eikä ne siis toki huonolta näytä muutenkaan 😀 On tosi hienostunut tuo etuhiusten kiepaus ja sopii kivasti tennareiden rentouteen. Kiitokset upeasta blogista, tätä on ilo lukea!

 6. Anne

  Oi, kiitos himusti kivasta kommentista, lämmittää mieltä kovasti. Ja kiva jos hiuksista löytyy jotain hyvää, sehän on tunnetusti mun "heikko kohta", kun viihdyn parhaiten ponnarissa, hiukset suittuna otsalta niin, ettei ne vahingossakaan häiritse näkökenttää :))