Keskiviikkoisin on yleensä minulla vapaapäivä, niin tänäänkin. Sain pitkästä aikaa nukkua aamulla rauhassa, ilman herätyskellon herätystä. Vapaapäiviinikin kuuluu vähän töitä, tähän blogiin liittyviä. Sen lisäksi yritän tehdä keskiviikkoisin viikkosiivouksen, jotta loppuviikon kiireisten työpäivien jälkeen ei tarvitse huolehtia siitä.

Päivän ihanin hetki olikin tuossa illansuussa, kun linnottauduin sohvalle uusien Elle Interiörin ja Sköna Hemin kanssa – molemmat lempparisisustuslehtiäni. Kupissa höyrysi Chai latte ja naposteluna pari nougat-makeista.

Heleä punainen, vähän oranssiin taittuva sävy taitaa olla nyt aika cool. Bongasin sitä molempien sisustulehtien kannesta otsikoiden väristä. Meillä tuo sävy löytyy kukkakimpusta. Jotta olisin oikein pedantti nautintohetkeni kanssa, valitsin teemukini tämän heleän punaisen teeman mukaisesti. Pikkiriikkisilläkin jutuilla on merkitystä.

Olen taas tänään innostunut vaihtelemaan koristetyynyjä. Ensimmäistä kertaa tein myönnytyksen tulevalle talvelle ja asettelin neulostyynyn sohvalle. Tästä se talvifiilistely alkaa. Joulujuttuja en ole ajatellut ollenkaan, saan niistä ihan tarpeeksi töissä, siellä kun täytyy jo olla selvät sävelet joulusesonkiin.

Tuo meidän Lettunen on niin ihana. Aina kun linnottaudun sohvalle, hän tulee minun kylkeeni kiinni. Siinä on toisen paikka ollut jo pikkupoikasesta saakka. 
Vinkkaan muuten vielä tähän loppuun Koodin Muotikirppiksen kuvista. Studio Coolpoolin kuvapankki on nyt auki, voit käydä katsomassa Muotikirppiksen vierailijoiden kuvat tästä. Olipas hauska muistella kivaa päivää noiden kuvien myötä.

The best part of today you can see above. Candles, favourite magazines, Chai latte and the dog Lettunen.

11 Comments

 1. Hei! Mistä olet hankkinut tuon Pantonen mukin? Kovasti tahtoisin sellaisen hankkia, mutta en tiedä mistä niitä Suomesta saisi!
  -M

 2. Anne

  Olen ostanut noita mukeja kauan sitten Elviina nimisestä sisustusliikkeestä täältä turusta, nykyään putiikin nimi on Duo Living. En ole varma kuuluuko mukit edelleen heidän valikoimiinsa. Olenkohan joskus nähnyt noita myös Pinossa helsingissä…

 3. Kiitos tiedosta! Pitääkin käydä Duo Livingissä tsekkaamassa!
  -M

 4. Ihana Lettunen ja todella tunnelmallinen kuva. Kiitos.

  -Jutta-

 5. Anne

  Tunnelma on tähän aikaan vuodesta ihana, kun vaan muistaa pysähtyä rekisteröimään sen 🙂

 6. Anne

  Juu, tuo on maailman paras lämmike 🙂 Olen niin iloinen niistä muotikirppiskuvista, kivoja muistoja.

 7. Anne

  Tunnelmallisuus on tässä pimeässä vuodenajassa se paras osuus 🙂 Juu, jotenkin tuon Ellen rentous vetoaa.