”yhteistyö”
 

Tällä kertaa esittelen teille yhteistyön merkeissä turkulaista Sokos Wiklund-tavarataloa. Paikallisissa Sokoksissa on oma leimansa, mikä on minusta mahtavaa, iso ketju voi kuitenkin olla yksilöllinen.

Wiklundilla ollaan innostuneita uudistuneesta pukeutumisosastosta. Tavaratalosta löytyy monta tuotemerkkiä, joita on sisäänostettu paikallisesti ihan Wiklundia varten. Uusimpia tulokkaita ovat mm. Lumi-laukut. Näitä löytyy kattava valikoima, sekä miehille, että naisille.

Sokos Wiklundin, eli tuttavallisesti Wikken, omia ostoja ovat myös mm. seuraavat merkit: It’s all about Eve, Ivo Nikkolo, Cream, Tommy Hilfiger-kellot, Edbladin korut, 7Camicie-kauluspaidat, Nortonin pipot, Edbladin korut ja Style Snob.

Kuvassa miesten osastolta bongattuja Lumi-laukkuja. Näihin mahtuu hyvin kannettava tietokone tai kansio, siispä työ- ja opiskelulaukuiksi käteviä. Lumi-laukkujen nahka on unelmaisen pehmeää, laukut ovat myös kevyitä, vaikka ovatkin kookkaita.

Kokosin tähän kuvaan omia suosikkejani naisten laukkumallistosta. Malleista löytyy naisellisempia malleja ja yksinkertaisempia versioita. Pidän siitä, miten yksityiskohtiin on panostettu. Monissa malleissa on myös paljon muunteluvaraa kantohihnojen erilaisilla kiinnitystavoilla.

Ruusukullan sävyä näkyy myös Lumin laukuissa. Logo on hienosti stanssattu nahan pintaan.

Kipaistiin ulos kuvaamaan pari valitsemaani asua. Tässä minulla on päällä Filippa K:n Esther Belt Coat. Takissa on kiva pituus, tuollainen vähän pidempi takkimalli olisi vaihteeksi kiva. Takin alla on Filippa K:n musta Angora Pullover. Päähän vetaisin upean Nortonin turkistupsuisen pipon. Siistiin kaupunkiasuun yhdistetään nyt reippaasti pipo. Nortonin pipot ovat ylellisiä, tunnusmerkkinä aidosta turkiksesta valmistetut tupsut. Laukuksi nappasin Lumin Annika-toten, tämä oli Lumin malleista minun suosikkini.

Yksityiskohtia; Annika-laukun kaunispintainen nahka ja ruusukultaiset soljet, angoraneule pilkistää takin hihasta ja kädessä Edbladin rannerengas ja sinettisormus.

Tässä kuvassa kannan Lumin Outi mini satchelia. Laukun saa myös kätevästi olalle. Tämä laukku on vähän naisellisempi muodoiltaan ja yksityiskohdiltaan.

Kokeilin myös Filippa K:n kepeää Betty-toppatakkia. Alla on Filippa K:n valkoinen Chunky Rib Pullover. Laukku on Lumin Supermarket-mallistosta, siitä löytyykin Wiklundilla useita eri kokoja ja malleja. Päässä taas pipo, tällä kertaa Filippa K:n Angora Hat.

Wiklundilta löytyy ihania kelloja. Tässä rannetta koristaa Tommy Hilfigerin ruusukultainen kello. Sopii aika näppärästi parkatakin metalliosien kanssa.

Tavarataloissa on usein aika tiiviitä esillepanoja ja valikoimaa on hurjan paljon. Wiklundilla on ryhmitelty merkkejä osastoittain. Esillepanoon on satsattu; tuotteita on laaja valikoima, mutta rekit on täytetty maltillisesti, näin asiakkaan on helpompi löytää itselleen mieleisiä malleja.

Voit seurata Wiklundin tapahtumia seuraavissa medioissa:

Kotisivut Sokos Wiklund
Facebook-sivut Sokos Wiklund
Instagram @sokoswiklund

17 Comments

 1. Onpa kiva, kun Lumi on ottanut noita kullanvärisiä metalliosia mukaan laukkuihin! Nortonin pipo on tosi hyvännäköinen.

 2. Wiklundin uudet vaateosiot on jo kaveripiirissäni saanut paljon kehua siisteydellään ja selkeydellään. Täytyypä itsekin piipahtaa katsomassa!

 3. Wikke on tosiaan kehittynyt huimasti! Sieltä löytyy vaikka mitä, uusia juttuja tulee vastaan joka käyntikerralla. Kosmetiikkaosasto on hyvä, vaikka palvelu ei kyllä vedä vertoja Stockalle. Wiklundin apteekissa on myös tosi monipuolinen kosmetiikkaosasto. Se Tomin sisustama kahvila katutasossa on myös ihan helmi! -Hanna Turusta

 4. Wiklund on mahtava! Käyn siellä aina kun olen Turussa, valikoima on kyllä ihan omaa luokkaa verrattuna muihin Sokoksiin. Tykkään. Alesta sieltä löytyy myös vaikka mitä, kun on kokojakin aika hyvin aina jäljellä.

 5. Anne

  Eikö, pidän heidän uusista laukkumalleista kovasti. Tuo Annika on erityisesti mieleeni. Ja joo, nyt tuli vähän pipokuume. Nortonilla oli kivoja malleja, vähän tuollaisia naisellisempia.

 6. Anne

  Juu, on kyllä kiva uudistus käynyt läpi pukeutumisosaston. Valikoima on todella kattava, tulee oikein vaikeus valita 🙂 eli ihastelemaan vaan.

 7. Anne

  Eikö, huomaa että ovat satsanneet. Käyn tosi paljon myös Wikken apteekissa, siellä on tosiaan vaikka mitä.

  Ja hei, tietty Tomin suunnittelemaa ravintolaa on pakko ihastella, kivan raikas poikkeus normaaleihin kahvilasisustuksiin täällä Turussa. Kalusteet on muuten Koodista 🙂

 8. Anne

  Kiva kuulla 🙂 Nyt kuule hypistelin kaikkia ihania juttuja miestenosastolla. Etenkin ihastuin ruotsalaisen Morriksen miesten villakankaisiin pukuihin, niin ihanan retron cooleja, tai miten niitä nyt luonnehtisi.

 9. Todella kiva kokonaisuus se eka missä sinulla on pitkä takki ja pipo. Kaikki sopii hyvin sekä yhteen että sinulle noin ylipäätään. Lumi-laukuista sellaista että mulla on supermarket malliston yksi laukku, ja siinä on juttu jota en ostaessani tajunnut: minusta se näyttää kivalta vain kun on suht täynnä….Harmittaa myös vuorikankaan rikkoontuminen hiukan turhan pian ja se, että kahvat on huomattavasti heikkolaatuisempaa nahkaa kuin muu laukku. No, eihän se sinun vika ole;) tuli mieleen vaan kun näin taas supermarketin. Todella hyviä malleja ja värejä niissä laukuissa kyllä on.

 10. Oletpa kaunis! Wikke on tosiaan uudistunut oikein kivasti! Tykkään toisinaan istua siellä kahvilla kun siitä on niin kotoisa näkymä Turun mahtavalle torille. No okei, se itse tori ei ole kovinkaan kaunis, mutta kun se on täynnä ihmisiä se on ihana.

 11. Pari vuotta sitten etsin kuumeisesti itselleni kunnon nahkakassia ja harkitsin myös Lumin laukkuja, mutta ne tuntuivat liian äijämäisiltä minulle. Sitten bongasin Marimekon nahkaisen minimatkurin ja olen ollut siihen tyytyväinen. Tykkään kovasti tuosta ekasta takistasi, se on aivan ihana. Minuakin kiinnostaa nuo farkut, minkä merkkiset ne on,? Muuten olen hieman kyllästynyt farkkuihin. Kun katsoo katukuvaa niin 90% ihmisistä pukeutuu farkkuihin. Blogissasi oletkin esitellyt joskus muitakin housuja, lisää niitä kiitos. Maarit

 12. Anne

  Mäkin taisin vähän ihastua siihen Filipan takkiin. No siis yleensä ihastun vähän kaikkiin Filippa K:n vaatteisiin, heh.

  Totta, kuvassanikin tuo supermarket olisi ollut nätimpi täytteellä. Mutta onneksi laukussa tulee yleensä kannettua jonkin verran tavaraa 🙂 Noissa on kyllä tosi paljon kokoja ja värejä, vara valita.

 13. Anne

  Kiitos ihana Sanni <3 Ja joo, yläkerran kahvilasta on kiva näkymä, pitäisi muistaa useammin ottaa hetki rauhaa ja istahtaa kaffelle.

 14. Anne

  Marimekon minimatkurikin on kiva. Lumilta on nyt tullut tosi kivoja uusia malleja myös. Ja tuo Filippa K:n villakangastakki taitaa olla jo ihan klassikkomalli heillä.
  Farkut on Current Elliottin, ihan lempparini. Totta tuo, farkut tulee ihan liian usein puettua päälle. Juuri mietin eilen, että mun pitäisi muistaa käyttää enemmän hameita ja mekkoja, niissä on niin mukava olla. Yritän tsempata sen suhteen 🙂

 15. Blogisi on ihana, niin sinäkin. Pliis ei turkiksia.