Minun on pakko vilauttaa teille vähän kuvia Koodista. Nyt ollaan siis kaksi päivää järjestelty liikettä uuteen uskoon Artekin tuotteiden saapumisen myötä. Nyt alkaa jo helpottaa, vaikka vielä on paljon tekemistä. On niin älyttömän kivaa, kun jotain näin jännää tapahtuu.

Tuo seinä niin upea! Tomi maalasi sen Tikkurilan tunto-maaleilla. Tuollainen saisi tulla meille kotiinkin – ja ehkä kuulkaa tuleekin 🙂 Betonimaiseen pintaan sopii tosi hyvin musta, valkoinen ja puun sävyt, noh tietysti myös kirkkaatkin sävyt, eli kaikki.

Kuvassa on Harri Koskisen suunnittelema Lento-pöytä ja Vitran pikkutuolit. Artekilla on hauskoja julisteita, kuvan malli on yksi suosikeistani. Pöydällä on vielä kelloja, jotka odottelevat seinäkiinnitystä.

Eikös ole meillä aika hauskat ikkunateippaukset. Tomi keksi teippausidiksen, jonka visuaalinen ilme sitten hioutui tuollaiseksi. Ja miten kivoja nuo Artekin led-valaisimet ovat!

Huomenna keskiviikkona minulla onkin vapaapäivä, tai ainakin vapaapäivä Koodista. Aion kyllä puuhastella jälleen blogijuttujen parissa.

Palaillaan pian miesten joululahjavinkkausten merkeissä..

6 Comments

  1. Voi tämä on kyllä niin mahtava juttu! En malta odottaa, että näen lisää kuvia. 🙂

  2. Kamalan ikävää, että Artekin myymälä loppui Turusta, mutta hienoa, että tavarat siirtyvät teille myyntiin. Tulevatko myös Turun Artekin ihanat myyjät mukana kaupassa? 😉

  3. Anne

    Onhan se haikeaa kun Artek 30-vuoden jälkeen lopetti ihanan myymälänsä. Mutta uusi aika ja uusi paikka, toivottavasti meistä tulee yhtä mukava piipahduspiste. Oi voi kun olisinkin voinut palkata nuo ihanat tyypit 🙂