(takki Tiger of Sweden / neule Marco Polo / farkut Current Elliott / 
nilkkurit Chloé / laukku Lumi *saatu)
Lupasin jonkinlaisen asukuvan tälle päivälle, joten tässäpä näette miten olin liikkeellä pikaisella kaupunkireissulla. Olipa muuten upea auringonpaiste tänään. Kun ajelin kaupunkiin, ihmettelin luontoa ja aurinkoa, mieletön joulukuu. Olisi pitänyt ehdottomasti pysähtyä kameran kanssa kuvailemaan, nyt vaan jälleen kerran oli kiire. 
Käytän kotineuleena tuota muhkeaa pooloa, sen uumeniin on ihana käpertyä. Hoksasin tänään, että beige+beige voikin olla kiva yhdistelmä, joten en vaihtanut villapaitaa kun läksin asioille. Nyt onkin myös pukeutumisen kannalta ihanteelliset ilmat. Saa nauttia muhkeista neuleista ja villakangastakeista, pysyy hyvin lämpimänä, eikä tarvitse järeitä pakkassaappaita.
Olen pian lähdössä työkavereiden kanssa ulos syömään, jei. Palataan kuitenkin illalla vielä kilpailupostauksen tiimoilta asiaan!

I figured out today, that beige+beige is a quite good combination. I usually wear this sweater only at home, but I think it looks also nice worn with my beige wool coat.

6 Comments

 1. Täydellinen asu! Löytyyköhän takkia Turusta?

  Fia

 2. Tyylikäs, mutta mukavan näköinen asukokonaisuus!!

  -H

 3. Anne

  Takki on ollut hyvä ostos 🙂 tuo neule on vähän turhankin väljä malliltaan, siksi se on ihana etenkin kotipaitana.

 4. Anne

  Kiitos Fia 🙂 Takki on viime talven mallistoa, mutta kysypä Jenny's storesta, josko heille olisi jäänyt joku kappale varastoon.