Ajattelin tällä kertaa esitellä teille uusinta ulkolaista blogilöytöäni. Berta Bernad on syntynyt Madridissa, mutta asuu nykyään Lontoossa. Bertan blogissa on huikean hienot kuvat ja inspiroivia tyylejä.

Itselläni on juuri nyt kovat joulukiireet töissä, ei ole aikaa miettiä omia vaatetuksia tai asukuvaamisia. Onneksi netistä löytää esiteltäväksi tällaisia helmiä.

Ylimmässä kuvassa olevilla naisilla on ihanan rento tyyli. Villakangastakit inspiroivat juuri nyt minua. On mahtava, kun talvi on ollut näin lämmin, ei ole vielä tarvinnut turvautua untuviin. Villakangastakkiin voi myös meillä yhdistää vielä lenkkarit tai tennarit, niin teen itsekin päivittäin. Muhkea huivi on myös minun vakioasusteeni.

Tässä Bertan oma asu, joka ihastutti minua täysillä, sillä omasta kaapistani löytyy samanlaiset elementit. Tai omat herrainkenkäni ovat puuterin väriset, tästä tulikin hinku saada konjakin ruskeat herrainkengät. Samoin olen vielä vailla hyvin istuvia suoria mustia housuja. Jospa joulukiireiden jälkeen ennättäisin paneutua vähän omiin uusiin hankintoihini.

Ihanat yksityiskohdat. Huomatkaa, että konjakin sävyisten kenkien kanssa laukkuvalinta on musta, näin ei tule liian matchy matchy. Konjakki nahka on niin huomiota herättävä, että itse tykkään pitää sen asussa vain yhdessä osasessa.

Kiinnittäkää myös huomio nahkaremmiseen kelloon ja ihaniin koruihin.

Toivottavasti saitte tekin tästä pikkuisen inspistä joulukiireiden keskelle!

I wanted to introduce you a blog that I recently found. Berta Bernad has superb style and her blog is a great source of inspiration.

I have really busy times at work now before Christmas, so this time I didn’t have my own outfits to show you.

6 Comments

 1. Voih, ihana uusi löytö! Olisi kiva saada lisää tällaisia vinkkejä. Hyvää joulun odotusta! t. Maria

 2. Wautsi wau. Minä myös tykkäsin kovasti asuista ja sinun kommentit oli hyviä. Jouluja! T:Maarit

 3. Anne

  Ihanaa jos tästä vinkistä oli iloa. Pidän mielessä toistekin vastaavat vinkkaukset 🙂

  Hyvää joulun odotusta myös sinulle Maria!

 4. Ihana asu tuo viimeinen, niinkuin sinunkin asut aina. 🙂 Totta, että ei kannattaisi yhdistää tuohon konjakin sävyistä laukkua, että ole liian matchatty. Voikun täällä Suomessakin vois mennä tuollalailla nilkat paljaana…

 5. Anne

  Minustakin tuo kamelitakkiasu on ihanan tyylikäs. Ja kuvasta nimenomaan näkee hyvin, että konjakki laukku olisi ollut liikaa 🙂 Ja sanos muuta nilkoista, en yhtään välitä mustista sukkiksista vilkkumasta lahkeiden ja kenkien välistä, mut kun muuten ei tarkene.