Minun on pitänyt jo tovin aikaa esitellä teille Tom Dixonin hulppeita jutskia. Olen jauhanut kerran ja toisenkin sisustamisen ajattomuudesta – neutraalista pohjasta, jota on helppo maustaa ajan henkeen. Jottei se ajaton pohja kävisi tylsäksi, on meidän iloksi keksitty, tai varmasti keksitään jatkuvasti kaikkea mielenkiintoista, jolla saadaan vähän wau-efektiä kehiin.

Yksi noista tämän ajan mielenkiintoisimmista suunnittelijoista on Tom Dixon. Hänellä on kiva lähestymistapa metalliin, kiveen ja puuhun. Kalusteissa ja esineissä henkii miedosti 60-lukulainen vire, joissakin vielä maustettuna 80-90-lukujen vivahteilla.

Tom Dixonin uusimpia esineitä ovat hulppeat marmoriset keittiötarvikkeet. Morttelit ja tarjoilualustat. Suurikokoinen marmorimortteli on pakattu jykevään puulaatikkoon. Pakkaus on myös osa tuotteen oveluutta.

Itse pidän tuosta puulaatikosta mielettömästi, tjaa, melkein ostaisin morttelin pelkän laatikon takia 🙂 Siellä voisi säilytellä keittiön hyllyllä vaikkapa kynttilöitä tai servettejä..


Mortteleita on olemassa pienempikin versio, joka ei ollut vielä kuvien ottohetkellä rantautunut Koodiin, nyt sekin on jo hyllyllä. Ihailen puulaatikon lisäksi noita värillisiä pahvipakkauksia, hienoja.

Dixonin suosituin pientuote taitaa olla pitsimäinen Etch-tuikkukuppelo. Itse pidän kovasti myös noista kivikantisista tuoksukynttilöistä.

Tykkään tietty myös tästä kullanvärisestä tuikkukuppelosta, sen simppeli muoto kiehtoo.

Mitä sinä pidät Tom Dixonin esineistä? Iskeekö metalliset materiaalit ja kiviset yksityiskohdat?

Huomenna koitan saada taas asukuvaa kehiin. Nyt on ollut sen verran hektisiä työpäiviä, etten ole ennättänyt keskittyä pukeutumisasioihin. Meillä tapahtuu Koodissa jänniä – instassa (@muotimielessa) jo paljastin mitä ensi viikolla on luvassa 😉

Niin ja vielä sellaistakin, että olen järkkäilemässä pari kivaa kilpailua tässä lähiaikoina. Huomenissa pyrin starttaamaan ekalla, jossa on palkintona kosmetiikkaa. 

Tom Dixon has some cool products. I love marble and metallics. These are such a statement pieces – what do you think?

4 Comments

  1. Anne

    Hei, tarkistin tänään hinnat töissä ja yritin muistaa, mut voi olla et nää heittää muutamalla eurolla 🙂 eli iso 224 € ja pieni 118 €.