kuva minun instagramista @muotimielessa

Tänään olen minäkin hankkinut ensimmäiset joululahjat, jes. Nyt tuntuu jo vähän joulumeiningiltä omassa touhussakin. Sain myös itse tänään muutaman jouluyllärin töissä, kuvassa näkyy niistä yksi. Ihanat BEdesignin tytöt toivat Lily-tuikkukupit lahjaksi, kiitos, tykkään noista valtavasti.

Kävin myös ostamassa Piia Jaalalta pari jouluun kuuluvaa koristusta, nimittäin kuvassa näkyvän sydänkranssin. Se on tukevaa sydämen muotoon taivutettua rautalankaa, jonka ympärille on kiedottu vihreää. Ostin myös mistelinipun, sen ripustan viikonloppuna johonkin sopivaan paikkaan roikkumaan.

Kuusikin meillä on jo valmiina odottelemassa sisäänkantoa, joka meillä tapahtuu perinteen mukaisesti vasta jouluaattona aamupalan jälkeen. Kauniin kuusen saimme ystävällisiltä naapureiltamme, myrsky oli tehnyt tuhojaan heidän maillaan ja sieltä toivat myrskyn vaurioittaman kuusenlatvan myös meille. Kiitos vaan heille kovasti vaivannäöstä.

Joulun kauppalistaa olen jo vähän rustaillut. Minulla on erityinen muistivihko, jossa on muutamalta viime joululta muistiinpanot ruokaostoslistoineen tallella. Sieltä on helppo poimia samat jutut kauppalistalle, sillä menu ei juurikaan muutu vuosien saatossa.

Homma on jo aika hyvin hallinnassa ja joulumieli nousussa. Toivottavasti myös teillä.

I’m finally starting to feel christmas too. Today I got those wonderful BEdesign tea light holders as a gift from the designers, I loooove them, so thanks. I also bought few green decorations for the home. And tonight I took my notebook of our previous christmas menus to help me with the shopping list. It is a good idea to keep notes of christmases ”to do” lists as a memory.

8 Comments

 1. Hyvää joulua ja levollista oloa sinulle Anne. Olen monivuotinen blogisi seuraaja. Nyt vasta ymmärsin kommentoida. Kiitos upeasta blogistasi, aina saa uutta inspistä. Muotia kuiteskin toivois aina lisää tietty. T Laura Jyväskylästä

 2. Joululomani alkoi eilen, joten joulumieltä on! Ihanaa Joulua sinulle ja läheisillesi ja kiitos taas tämän vuoden bloggailuista, mrsMK

 3. Lämmintä joulua kotiisi.kaksijalkaisille ja nelijalkaisille.Blogisi on mitä mahtavin,niin normi aito,kiitos siitä.
  Lämpimin terveisin Saima@Ide

 4. Rauhallista joulua sinulle ja läheisille!
  T. I May Say (joka lukee jokaikisen postauksen, mutta kommentoi liian harvoin)

 5. Anne

  Kiitos tosi kiva kun kommentoit! Ihana kuulla että olet viihtynyt seurassa pitkään 🙂 yritän skarppaa muotijuttujen kanssa lupaan.

 6. Anne

  Kiitos sinulle 🙂 ihana joulu ja lepo täällä. Sinulle myös leppoisia pyhiä!

 7. Anne

  Kiitos paljon! Meillä on ollut ihana ja leppoisa joulu 🙂 korulauseiksi ovat saaneet myös mieluisia paketteja! Lämpimät torkut takaisin!

 8. Anne

  Kiitos sinulle ja leppoisia pyhiä sinulle! Kiva kuulla että olet matkassa mukana.