Leppoisat terveiset kotoa. Meidän joulu on sujunut pelkästään syöden ja leväten. Ulkona ollaan käyty vain koirulaisten kanssa, pienellä kävelylenkillä on saanut aina sulatettua vähän masuun uponneita jouluherkkuja.

Kuvassa näette meidän hulppean joulukuusen, sen jonka ystävällinen naaapurimme meille toi. Kuusesta näkee, että se on suoraan metsästä, oksat ovat vahvat ja roikkuvaiset, onpa puussa tallella vielä monta käpyäkin. Kuusi on koristeltu kultaisilla Georg Jensenin koristeilla ja joillakin punaisilla ja kullan sävyisillä palloilla.

Joulupöydässä meillä on leikkokukkakimppu (kiitos vaan Maija), siitä on ollut paljon iloa ja vieläkin kukat jaksavat sinnitellä. Pöydällä on perinteiset joluliinamme, jotka ovat jo aiempina vuosina blogissa vilahtaneet, joten niitä ei sen enempää tarvitse esitellä. Olkipukkikin on päässyt pöytää koristamaan.

Joulupukki oli tänä(kin) vuonna vähän seko, sillä niin paljon lahjoja hän oli kuusen alle taikonut. Kuvassa kyllä ehdottomasti söpöin lahja ikinä. Tyttönen sai pienen tyynyn, jonka isi oli hänelle omin käsin ommellut (!) täytteenä on tyttösen omaa karvaa. Meidän tyttönen tykkää nukkua öisin kuljetuskopassa ja siellä hänellä on ollut tyynynä taiteltu pikkupyyhe, joka aina myttääntyy. Pieni tyyny on ollut etsinnässä, tyttönen kun tykkää pitää päätä tyynyllä. Isipä tekaisi sellaisen ihan itse. Tyyny vielä tuoksuu turvalliselle. Ihana!

Minulle joulupukki toi monen monta ihanaa lahjaa. Sain ylläripylläri iPad minin, joka oli naamioitu hienosti kahvien sekaan pakettiin. Sain myös perkolaattorin, sillä pukki tietää minun arvostavan hyvää isoa kahvimukillista aamuisin. Kirjankin sain, oikein paksun romaanin, samoin tyttösen kuvilla koristeltuja käyttöesineitä ja kaikkea muuta kivaa. Kiitos ihanalle joulupukille!

Onpa ollut mahtava saada vain olla pari päivää. Itsellä joulun aluspäivät ovat aina täynnä työjuttuja ja pääsen vasta aatonaattoiltana aloittamaan omat jouluvalmistelut kunnolla. Pari päivää töitä ja sitten saankin lomailla loppiaiseen saakka.

Leppoisia hetkiä myös teille kaikille!

10 Comments

 1. Ai, miten hieno kuusi! Me emme voi allergioiden takia pitää luonnonkuusta, sitä tuoksua kyllä kaipaan! Tulet varmasti tykkäämään mini iPadista, se on niin kätevä kuljetella ja myös kommnetoida! Mukavaa loppuvuotta, Anne!

 2. Anne

  Kuusi on kyllä aika hulppea, se näyttää melkein jonkun julkisen tilan kuuselta, niin kookas se on 🙂

  Juu, iPad mini vaikuttaa juuri täydelliseltä. Meillä on normikokoinen iPad myös, mutta olin salaa toivonut omaan käyttööni juurikin tuota pienempää.

  Mukavat loppuvuodet myös sinulle Marjukka <3

 3. Anne

  Hih, toi on aika hulppea joo 🙂

  Mulle tuli niin hellyys tuosta tyynystä. Pikkuiselle niin turvallinen ja pehmoinen ja vielä isin omin käsin tekemä.

 4. Anne

  Eikö Jonna 🙂 se oli vähän vaikea koristella, kun koristeet on niin pikkiriikkisiä.

 5. Voi mikä ihana lahja. Katsoin ensin, että mikäs tuo ISI-merkki oikein on, että jotain uutta suomalaista.:)
  <3

 6. Anne

  Hiih, eikö oo suloinen 🙂 mun sydän sulaa aina tollasista. Ihan merkki toi ISI 🙂