Päivän rentoiluasu tässä. Lettineule on aikoinaan ostettu HM:n miesten osastolta ja se kuuluu omiin luottokotoiluvaatteisiini. Voisin myös joskus  yhdistää reilun lettineuleen hameeseen ja paksuihin sukkiksiin. Mutta näköjään jälleen kerran valitsin farkut jalkaani. Pitäisi taas monen vuoden tauon jälkeen pitää ”ei farkkuja”-viikko. Lupaan toteuttaa sen ensi vuoden puolella, sillä tähän joulukuuhun en aio kasata enää yhtään lisää ylimääräistä ajateltavaa.

Ajeltiin tänään Martin kaupunginosassa, joka on yksi lempparialueitani Turussa. Olen monet kerrat päättänyt tehdä kunnon kävelylenkin siellä, ihan vaan ihastellakseni talojen viihtyisiä sisäpihoja. Tänään matkan varrelle sattui viehättävä näky, musta polkupyörä kauniin puutalon seinustalla. Päätin lainata näkymää asukuvan taustaksi. Polkupyörä ei siis ole minun.

 (takki Filippa K / neule HM / farkut Current Elliott / tossut Acne /
 sormus YSL / lauku Lumi *saatu)
Kuten kuvista huomaa, täältä on kaikki vähäinenkin lumi sulanut maasta. Kaduilla voi tepastella tossukoilla. Aika hassu joulukuu. En siltikään valita, olen ihan varma, että talven aikana ennättää vielä saada lumesta tarpeekseen. Joulutunnelmiin riittää tunnelmavalot, takkatuli, kynttilät ja kukat.
December is still so warm and no snow in sight. This means that I can wear my hairy Acne slippers. The cable knit sweater is from HM men. I could wear the sweater with a skirt too, but as you can see I picked jeans as usual. For next year I am planning ”no jeans week” challenge, and that is a promise.

3 Comments

  1. I don't think I could do a "no jeans week." I love them too much!

  2. Voisin itse pitää "ei hametta ja paksuja sukkiksia" -viikon.

    Martti oi Martti. Välillä saan haaveksimiskohtauksen, mitä jos sittenkin muutettaisiin Helsingistä Turkuun. Silloin Oikotieltä löytyy aina joku ihanainen koti Martista. Onneksi kohtaus menee yleensä aika nopeasti ohi, enkä tule vaikka jättäneeksi ostotarjouksia. 🙂

    -Eliisa