Olen poiminut teille taas Sokos-yhteistyön merkeissä lahjavinkkejä, tällä kertaa miehille sopivia.

Ihastuin Sokos-kierroksella kovasti erilaisiin nahkatuotteisiin. Lumilta löytyi pieni kukkaro, jonne sujahtaa kasa kolikoita ja kieppi seteleitä. Lompakon malli toi lapsuuden mieleeni, sillä isällä oli käytössä saman mallinen lompakko ja muistan aina ihailleeni sitä lapsena. Oli niin kiva katsella kun kolikot valuivat lompakon uumenista kannen kaukaloon. Kiva että tuota lompakkomallia saa edelleen.

Ihastelin myös erilaisia lahjapakkauksia, tähän valitsin Tommy Hilfigerin hienon sukkapakkauksen ja lompakko/avaimenperäsetin. Rusetit ja taskuliinat ovat kuulemma taas kovasti pinnalla miesten pukeutumisessa, niissäpä voi olla vaikka vähän rohkeampia värejä ja kuoseja.

Ipadille löytyi tyylikäs nahkainen Tigerin suojakuori. Kätevää pikkulahjaa edustaa kaunis vaateharja.

Tykästyin Tommy Hilfigerin näyttävään kelloon. Tämä sopii klassiselle tai urheilulliselle miehelle. Ja miten tyylikkäitä nuo ruudulliset taskuliinat ovat!

Sokoksella on myös miesten pukeutumisosastolla laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä. Yksi uusimmista tulokkaista on Ralph Lauren. Farkkupaidat ovat rennon pukeutujan klassikkovaatteita ja joidenkin makuun ovat erilaiset printtiteepparit, nämä klassikot Ralph osaa todella hyvin. Erityisen kiva oli tuo pinon keskimmäinen t-paita, jonka rintamusta koristaa dream catcher-painatus.

Isälle voisi sopia miehekäs kaulahuivi ja tyylikkäät villakangassormikkaat. Harmaat sävyt ovat ylellisiä. Kuvan asusteet ovat Daniel Hecterin mallistosta. Pikkulompsa Lumin.

Modernin mieshenkilön makuun ovat perusneuleet ja raitapaidat. Sokokselta löytyy Filippa K:n ja J. Lindebergin miesten mallistot. Näissä piilee kuitenkin pieni vaara; itse ainakin voisin ”lainata” tämmöisiä vähän turhankin helposti omaan vaatekaappiini.

Mieskin osaa arvostaa hyvän tuoksun lisäksi kauniita pakkauksia. Näiden pullojen kohdalla ei haittaa, vaikkeivät ne aina siirtyisi käytön jälkeen suoraan kaappiin. Suositellaan erityisesti esteetikon lahjapakettiin.

Jouluaattoiltana on ihana pukeutua uuteen pyjamaan ja sujauttaa jalat unelmaisen pehmeisiin tohveleihin. Sokoksella on laaja valikoima erilaisia alusasu- ja yöasupakkauksia. Minua miellyttää klassiset ruutukuosit. Flanellipyjamanhousut ovat kivat myös kotihousuina.

Shepherdin lammastossut ihastuttivat myös karvatassujamme. Meillä on perinteenä ostaa joka joulu uudet tohvelit. 

Kosmetiikkaosastolta löytyi vaikka mitä herkullisia lahjapakkauksia. Erityisesti kaikki ihonhoitotuotteita sisältävät setit ovat kivoja. Guerlainin tuotteissa on muuten kovasti heille ominainen tuoksumaailma, elegantti, käykääpä nuuhkimassa.

Mielestäni parhaita lahjavinkkejä ovat arkea sulostuttavat käyttötavarat. On todella mukava hankkia toiselle lahjaksi jotain, mitä hän ei itse olisi hoksannut tai raaskinut ostaa.

Lahjojen miettiminen ja niiden pakkaaminen ovat ihania puuhia, muistetaan nauttia niistä ilman stressiä!

Olen koonnut jälleen kerran myös Sokoksen sivuille lisää lahjavinkkejä miehiseen makuun, käy katsomassa sisältö tästä.

19 Comments

 1. Enpä ikinä olisi uskonut että joudun tätä blogia kaikista aikuisten vastaavista kritisoimaan alati kasvavista "yhteistyö"- eli mainospostauksista! :O Nyt vaan niitä on viisi (!!) lähes peräkkäin. Kiitos ei. 🙁 Onko tämä pysyvä trendi sinulla? Sama koskee siskosi blogia. Kirkuva harmi, koska olette olleet todella upeita, pelkistettyjä, idearikkaita keitaita blogimaailmassa.

 2. Jep. Ja näistäkin postauksista niin helposti paistaa se, että "no kirjotellaanpa nyt vähän sokoksesta, jotta saan palkkion omaan taskuun kätevästi." Ihan jotenkin vasemmalla kädellä toteutettuja juttuja ja turhia kaiken lisäksi.

 3. Ihana Anne, ihana blogi!

  Jatka vaan kateellisten puheista huolimatta sitä mitä rakastat ja joka antaa elämällesi ja meille niin paljon sisältöä.

  Meilläkin pörrösukat ja lämpötossut kuuluvat vuosittain pehmeisiin paketteihin. Tuoksuista olemme mieheni kanssa luopuneet melkein kokonaan, mutta nyt tuli mieleen jospa menisikin nuuhkimaan ja löytyisi joku hillitty tuoksu itselle ja miehelle. 🙂

  Ihanat koirut!
  Hyvää joulun alusaikaa.

 4. Anne

  Ensinnäkin tosi kiva osuus on se, että kuitenkin pidät blogistani jos oikein tulkitsin.

  Blogini on minulle tosi tärkeä, enkä kirjoita sitä sen takia, että saan siitä tuloja. Kuitenkin jo monen vuoden ajan se on ollut osa työtäni, eikä minusta ole huono, jos rakkaasta "harrastuksesta" tulee työ. Näin minulle on käynyt sisustamisenkin kanssa.

  Olen ollut aivan innoissani saamistani yhteistyökumppaneista, jokaisen olen itse valinnut ja jokaisen postauksen olen itse suunnitellut. Kukaan ulkopuolinen ei ole "tilannut" minulta määrätynlaista sisältöä.

  Yhteistyöpostauksia tulee jatkossakin näkymään myös minun blogissani.

 5. Anne

  Todella ikävä jos ajattelet noin. Itse olen kuitenkin käyttänyt paljon aikaa ja intoa postausten suunnitteluun ja tekemiseen.

 6. Anne

  Kiitos sinulle tsemppauksesta 🙂

  Oi mä haluaisinkin pitkästä aikaa pörrösukat, niistä tulee niin lapsuuden joulut mieleen, aina oli yhdessä paketissa sellaiset.

  Meidän koirulaiset on kyllä suloisuuksia.

  Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

 7. Hih hei. Juuri eilen nukkumaan mennessä mietin jouluaskareita ja myös tuota lahjapuolta ja nyt täältä löytyikin aika valmista listaa, kiitos siitä. Koodissakin kivaa lahjatavaraa, mutta tuosta bongasin parikin itselle sopivaa hankintaa ja varmaan toinen puoli kun näen mitä kaikkea tarjolla on. Kiitos blogistasi ja laadukkaista kuvista. Hyvää Joulua!

 8. Kiinnostuin kovasti tuosta esittelemästäsi rahakukkarosta, joka sopisi miehelleni joululahjaksi. Klikkasin linkkiäsi Sokoksen sivulle, mutta pettymyksekseni en löytyänyt tuotetta, en edes hakusanalla "Lumi" heidän verkkokaupastaan. En viitsi alkaa sen syvemmältä kaivelemaan tuotetta, ostamatta jäi. Jotenkin hidas ja kömpelö tuo heidän verkkokauppansa. Tämähän ei ole tietenkään sinun syysi, kunhan nyt avauduin…taidan laittaa sinne suoraan palautetta.

 9. Anne

  Kiva kuulla että sait vinkkiä! Kiitos itsellesi kivasta kommentista 🙂

  Ihanaa Joulua!

 10. Anne

  Lumin pikkukukkaro on kyllä kiva. Sokoksen verkkokaupassa ei ole kaikkia samoja tuotteita kun tavarataloissa, siitäpä johtui ettet bongannut sitä netistä. Wiklundilta ainakin kukkaroa löytyy, heiltähän voi kysellä josko postittavat sellaisen 🙂

 11. Jos oikein luen, niin taitaa tuo pyjama olla Björn Borgin tekosia?
  Hajusteet lienevät todella yleinen lahja rakkaalle, mutta itse pidän juuri tuollaisesta pehmeästä pyjamasta jonka voi joulusaunojen välillä pitää koko joulunajan päällään. ja jalassa uudet lammastoffelit. Kun ois vielä sylissä tuollainen pikku pumpuli-ihanuus, mutta allergian vuoksi pitää tyytyä pehmotyynyihin.
  Ajattelin hankkia jotain luksusta miehelle ja se voisi ollakin hyvin jotain Ralp Laurenia, toivottavasti meidän lähisokoksessa löytyy valikoimaa.

  Kiitos ihanasta blogista!
  Maisa

 12. Hei Anne Malia,

  Kommentoin harvoin, mutta nyt tämä aihe osui sen verran ajankohtaisiin tunnelmiin itsellenikin, että päätin uskaltautua laittamaan soppani lusikkaan minäkin.

  Ymmärrän hyvin alkuperäistä kommentoijaa, koska myös itseäni on hieman alkanut tökkiä nämä yhteistyöpostaukset ylipäätään kaikissa lifestyle/muoti-blogeissa. (Eli itseäni ilmiö siis häiritsee enemmän yleisellä tasolla kuin juuri nyt tässä ko. blogissa).

  Olen lukenut blogiasi pitkään ja tykännyt siitä kovasti. Yhteistyöpostaukset ovat toteutettu mielestäni tyylikkääsi ja kuten moni kommentoija tässä jo totesikin, niistäkin saa yhtälailla hyviä ideoita ja vinkkejä. Tuo Lumin kukkaro on mielestäni tosi hieno, enkä olisi tullut edes ajatelleeksi koko tuotetetta yhtenä lahjaideana ilman tätä postaustasi. Joten kiitos siitä.

  Heitän ilmaan sellaisen ajatuksen, että voisiko yhteistyöpostauksia merkitä jotenkin otsikkotasolla? Esim. vaikka asteriksilla tms. otsikon perään? Tällöin ne henkilöt, joita sellaisten lukeminen häiritsee syystä tai toisesta, voivat jättää suosiolla ne lukematta ja keskittyä muihin postauksiin.

  Minusta on kuitenkin ihailtavampaa se, että aidosti olet kertonut kyseessä olevan yhteistyön kuin yrittänyt peitellä sitä, mitä varmasti yhtälailla moni bloggaaja tekee aivan tietoisesti.

  Ihanaa joulun odotusta joka tapauksessa!

 13. Anne

  Hei, kiitos palautteesta.

  Yhteistyöt ovat aina osa minun omaa tyyliäni, olenhan itse valinnut mihin lähden mukaan ja myös suunnitellut ja toteuttanut ne itse. Minusta on ihana miettiä ja tehdä erilaisia juttuja ja olen ymmärtänyt, että myös lukijani pitävät minun tyylisistäni vinkeistä. Se ei tule lukijoille ilmi, että bloggaaja ei suostu kaikkiin ehdotettuihin yhteistyökuvioihin, tai itse ainakaan en niin tee.

  Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

 14. Anne

  Hei Maisa, kiitos kivasta kommentistasi.

  Juu, pyjama on Björn Borgin. Pumpulipallerot ovat kyllä valloittavia, ne eivät muuten ole allergisoiva rotu 😉 Ja Ralphilla on kivoja juttuja kyllä.

 15. Kiitän sinua aluksi mukavasta kieliasusta. Sen sijaan minun on pakko todeta, että moni lahjaideoista olisi sellainen, joka saisi minut suuttumaan. Olen lähestulkoon vegaani, enkä käytä varsinkaan kuollutta eläintä hyväkseni. Samoin väreinä harmaa ja ruskea ovat niitä, joita en käytä. Värien tulee olla vahvoja minulle. Mitä suosittelisit itselleni tässä tapauksessa?

  Hyvää joulunalusaikaa sinulle!

 16. Anne

  Voi kiitos, kieliasun positiivinen kommentointi lämmittää mieltä 🙂

  Kieltämättä olen valinnut lahjaideat oman makuni ja tyylini mukaisesti, ja minähän taas pidän tosi neutraaleista väreistä. Minusta monet valikoimani tuotteet tomisivat hyvin myös värillisinä. Miltäpä perusneule näyttäisi lämpimän punaisena tai heleän vihreänä. Synteettisiä "nahkatuotteita" varmasti löytyy, myös laadukkaita sellaisia. Tohveleitakin on saatavilla kankaisina, flanelliset värikkäät ruututohvelit ovat ihania. Rannekellon voi valita metalliremmillisenä. Onhan noita vaihtoehtoja onneksi!

 17. Moi! Tosi kiva postaus 🙂 Kelloa ei myöskään löytynyt netistä, osaatko kertoa mallia tai hintaa?