Tällä kertaa olen poiminut Sokos-yhteistyön puitteissa lahjavinkkejä meille naisille. Perustin valintani jälleen kerran omiin mieltymyksiini. Mitä minä haluaisin saada tai antaa. Olen aika käytännöllinen ihminen ja siksi valitsen mielelläni käyttöesineitä ja tykkään säästää kalliimpia hankintoja lahjasesonkeihin, silloin voi toivoa jotain ekstraa tai lahjoa itse itseään jollain haaveilemallaan jutulla.

Ihastelin kovasti kuvan Tiger of Swedenin laukkua, omasta vaatekaapista ei löydy yhtään tuollaista neutraalia nutrian sävyistä asustetta, eli kelpuuttaisin oikein mielelläni laukun itselleni. Myös iltalaukkuja omistan nolla kappaletta, joten Filippa K:N ketjuhihnainen pikkulaukku saisi varmasti käyttöä.

Ostan itselleni käsineitä lähinnä vain pakon edessä, olenkin saanut laadukkaimmat käsineeni joulupukilta, siksi halusin poimia Filippa K:n pehmoiset nahkahanskat tähän vinkiksi.

Näyttävä kello tai käsikoru on myös mieluinen asustelahja, tässä DKNY:n kullanvärinen kello ja ruusukultainen ketjurannekoru Edbladin.

Hajuvesiä olen toivonut usein lahjaksi, minulla valintaan vaikuttaa aina olennaisesti myös pakkaus, ihailen kauniita selkeitä hajuvesipulloja. Pidän tietysti ylellisestä kosmetiikasta, joulukauteen suunnatut ihonhoitopakkaukset tehokkaine sisältöineen ilahduttaisivat kovasti.

Lempivaatteitani ovat ehdottomasti rennot kotivaatteet. Hullaannun täysin joulun ajan valikoimiin, jolloin tarjolla on runsain mitoin ruudullista flanellia, lämpöisiä sukkia ja luonnonvalkoisia neulepaitoja. Nämä kaikki ovat Sokoksen Peakin valikoimista.

Kirja on vakiotoiveeni joka joulu. Haluan käpertyä uuteen pyjamaan, avata suklaarasian ja rentoutua lukemalla uutta kirjaa. 
Kirjaosastolta löytyy lukemisen lisäksi kaikkea muutakin kivaa lahjapakettiin laitettavaksi. Ystävättärelle tai siskolle pakkaisin mielelläni kauniita paperituotteita, vihkoja ja kyniä.

Villinä korttina lahjapakettiin voi kääriä pienen askareen. Askartelusavi pakattuna karkkien tai viinipullon kanssa – siinäpä rentouttava lahja. Joululomalla voi yllättää ja pelien sijaan askarrella.

Minulla on aina kynä hukassa, ehkä en hukkaisi näin kauniita kyniä, niitä voi pitää esillä, vaikkapa eteisen lipaston päällä. Muistivihkoa kannan yleensä aina laukussani, jos jotain tärkeää tulee mieleen, pitää se kirjata heti ylös.

Alusvaateosastolla ihastuin Tommy Hilfigerin punaisiin alusasuihin. Ne ovat selkeän yksinkertaiset, pitsimäisyys on hillittyä. Ruudulliset pyjamat ja tohvelit kolahtavat tietysti minuun. Flanelleja käytän sekä yöasuina että oloasuina ja melkein ympäri vuoden.

Tänä talvena ruudut ovat erityisen muodikkaita. Peakin skottiruutuinen paita sopisi myös työvaatteeksi. Sen voisi yhdistellä mustaan housupukuun tai suoraan kynähameeseen. Minä valitsen sen tietysti farkkujen seuraksi. Joululahjatoivelistalle tämä päätyy ehdottomasti.

Lettineule ihastuttaa villapaitojen lisäksi myös kaulahuivissa. Tämä karvatupsuinen huivi on Tommy Hilfigerin. Pehmoinen kaulahuivi toimisi hyvin parkatakin seuralaisena.

Pianhan se joulu tuleekin ja saa avata paketit. Uutta pyjamaa jo tässä odottelenkin, toivottavasti se on flanellia ja ruutua.

Kurkkaa jälleen myös Sokoksen omille sivuille poimimani vinkit tästä.

16 Comments

 1. Voisin linkittää tämän postauksen suoraan miehelleni! Voisin ottaa tästä listasta oikeastaan kaiken.. Harmi vaan että tiedän hänen jo hankkineen lahjan minulle.. 😀

  Wilmina

 2. Kirjat ovat täälläkin vakiolahjoja. Tehdään miehen kanssa toisillemme kirjalahjalistat, josta toinen sitten voi valita, mitä ostaa. 😉 Meillä on niin paljon kirjoja, että muuten saattaisi tulla sellaisia, mitä jo on. Pidemmän aikaan ollut aikeissa listata kirjat koneelle, mistä ne olisi helppo tarkistaa, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Olenkin sanonut, että kunhan on uusi kirja ja kasa suklaata, joulu on täydellinen!

 3. Lähetin blogisi linkin miehelleni ja kirjoitin että eikö olekin ihana blogi. 🙂
  Tuo muistio/kynä vinkki mukana olevalla yllätyksellä on muuten kiva idea ystäville, kiitos siitä.

  Merja

 4. Aivan ihania juttuja olet tähän koonnut. Minkä vaan näistä saisin joulupaketista mielellään.

  Hiplailin jonkin aikaa sitten tuota Filipan pikkulaukkua juurikin WIklundilla. Se oli todella kaunis! Ja ihanan tuntuinen. Simple with a twist! Kiva että Wikkelle on tullut näitä merkkituotteita.

 5. Loiistopostaus eteenpäin välitettäväksi! Minäkin etsin aina kauniita kotivaatteita, ja joulunaika on kyllä parasta aikaa niiden hankkimiselle kun valikoimat ovat laajimmat.

 6. Anne

  Niin kiva kuulla, että poimimani tuotteet ovat myös sinusta kivoja 🙂

 7. Anne

  Kirjat on ihania, viime aikoina on tullut tosiaan luettua ihan liian vähän. Meilläkin on kauheasti kirjoja, nyt niistä suurin osa majailee autotallissa hyllykössä. Mutta tykkään siitä että kirjoja on näkyvillä myös sisustuksessa, ne tuovat inhimillisyyttä kotiin.

  Ja juu kirja+suklaa=joulu 🙂

 8. Anne

  Hihii, ihanasti tehty 🙂 toivottavasti mies ottaa vinkin onkeensa.

  Minusta on juuri kiva lahjoa pienellä käytännöllisellä ja nätillä jutulla. Tuollaisesta pikkulahjasta itse tykkäisin.

 9. Anne

  Kiva kuulla Annika 🙂

  Minustakin tuo Filipan pikkulaukku on tosi kaunis. Ja Wikkellä on niin hyvä tunnelma ja siistit osastot, joissa kattava valikoima. Minusta turun paras vaatevalikoima ehdottomasti.

 10. Anne

  Jei, kiva kuulla Hanna 🙂 Kotivaatteita ei tule itse ostettua, siksi niitä on niin ihana saada lahjaksi. Ja kuitenkin kotivaatteissa ainakin itse vietän suurimman osan vapaa-aikaani.

 11. Hei tuo Peakin paita on hieno. Olen etsinyt juuri vastaavaa. Saakohan sitä täältä helsingistä? Täytyy käydä katsomassa.

 12. Anne

  Moi, luulisin että saa sieltä 🙂 Tykästyin just tuohon ruudutukseen, siinä on ihanat värit ja se "oikea" ruudutus.

 13. No nyt se selvisi. Olen aina miettinyt, että mihin sisustusohjelmissa tungetaan ihmisten kirjat… autotalliin. ;D No joo, ei varmaan kaikilla ole yli 2000 kirjaa niinkuin meillä. 😉 Tiukkaa tekee kaksiossa, mutta vielä mahtuu.

 14. Löytyi ja oli myös punaisena ja sekin oli hieno. Jätin molemmat varaukseen. Tekisi mieli ottaa kummatkin, mutta jos nyt tässä vaiheessa vain toisen sittenkin. Valkoinen oli käytännöllisempi, punainen toisi väriä muuten aika valkoiseen vaatekaappiin…
  Kiitos vielä vinkistä. Peakilta yhytin myös hienon valkoisen hupparin ja kivat olohousut. Merkin vaatteet ovat tähän saakka menneet ohi, mutta nyt ne jotenkin kolahtivat.

 15. Anne

  Hei kiva kun tulit kertomaan 🙂 Juu, se punainen oli minustakin myös aivan ihana. Ja vaikea päättää…ehkä tuo valkoinen on vähän erilaisempi, värillisiä ruutupaitiksia näkyy enemmän. Heh, mut siis molemmat hyviä.

  Huomasin itsekin että Peakilla oli vaikka mitä kivaa valikoimissa.

 16. Anne

  Joo, nykyään taitaa olla "muotia" ettei kirjoja ole esillä. Meillä oli edellisessä kodissa oikea kirjastohuone vanhoine seiniä kiertävine kirjahyllyineen ja siksi halusin vaihteeksi vähän keveämpää ilmettä, joten suurin osa kirjoista päätyi autotallin hyllyille 🙂 Mutta ei meillä kyllä tosiaan 2000 kirjaa ole. Silti ja edelleen, kirjat on ihania!