Iltaa ja huomenta. Työviikkoni alkoi jännittävissä merkeissä, sillä täällä Turussa Artek lopetti oman myymälänsä ja koko heidän tuotevalikoimansa siirtyi meille Sisustuksen Koodiin. Tavaraa virtasi tänään myymäläämme kahden kuorma-autollisen verran ja huomenna odotellan vielä lisää tavaraa. Päivä on kulunut todellakin fyysisen puuhastelun parissa, voitte uskoa, että kantamista, purkamista, kokoamista ja järjestelyä on saanut tehdä. Loppupäivästä ennätettiin jo vähän ihastellakin. Raskaan päivän jälkeen olo on kuitenkin innokas, kiva mennä taas aamulla jatkamaan hommaa.
Tulkaapa siis katsomaan mitä olemme saaneet aikaan. Kuva on instagramistani – @muotimielessa – jossa vähän jo vilauttelin näkymiä.
Paljastanpa teille tässä samalla yhden ihanan instagram-osoitteen, nimittäin jos pidät minun ja pikkusiskoni Suvin Valkoisen Harmajan tyylistä, ihastut taatusti myös meidän ihanan serkun Anun tyyliin, häntä pääset seuraamaan instagramissa osoitteessa @hinnskarshelmi
Palataan taas pian!

17 Comments

 1. Hei onko tuo kuvassa oleva sohva Adean vai Artekin?

  – Tiina

 2. Jes, loistavaa! Tätä on odotettu, nyt ei Turkuun enää muita sisustusliikkeitä tarvitakaan! Tuleeko teille myös muita Artekin edustuksia kuten String tai Vitra?

 3. Piti vielä kysymäni, oletteko koskaan harkinneet Koodin verkkokauppaa? Toki se teettää varmasti melkoisesti tuötä, eikä ehkä teidän tämän hetkisellä henkilökunnalla pystyisi vielä verkkokauppaakin pyörittämään, mutta voisin kuvitella sen olevan suosittu, jos sellaisen joskus meinaatte perustaa. Tai vastavuoroisesti, jos pystyisitte Koodin blogiin ottamaan kokonaisvaltaisempia kuvia myymälästä useammin, niin mekin, jotka emme kovin usein paikalle pääse, nökisimme valikoimaa ja voisimme siten postitse tilata teiltä.

 4. Onnittelut, iso juttu Koodille! Olette varmasti sen ansainneet. Itse kyllä jään kaipaamaan ihanaa Artekin myymälää tänne Turkuun, mutta tätä tämä aika sitten kai vaan on. Kiva joka tapauksessa, että Artekin edustus on myös kaupungin keskustassa.

 5. Anne

  Eikö ookkin! Tuu pian kattoon, paitsi älä nyt keskiviikkona, oon vapaalla 🙂

 6. Anne

  Oi ihanasti sanottu 🙂 Tuli myös muut Artekin edustukset, kaikki ihanuudet, jee. Eli myös String ja Vitrakin.

  Ollaan joskus mietitty verkkokauppaa. Valitettavasti se on vähän liian suuri investointi pienelle yritykselle (joka tosiaan olemme). Kunnollinen softa maksaa ihan älyttömän paljon ja sen ajantasalla pitäminen vaatisi yhden henkilön palkkaamista. Lisäksi valmistajat edellyttävät aika isoja varastoja verkkokaupalle, eli myös pitäisi investoida aikamoiset summat varastoon.

  Tuota kuviota kun pyörittää, huomaa, että parempi keskittyä tekemään hyvin se mitä jo on. Ja toisaalta, moni asiakas on kokenut mieluisammaksi asioida sähköpostilla tai puhelimella. Näin saa ihan henkilökohtaista palvelua ja neuvoja ja mielipiteitäkin tarvittaessa. Toki me voisimme olla aktiivisempia blogin päivittäjiä, lupaan petrata siinä suhteessa!

  Kiitos kun olet noin uskollinen asiakas <3

 7. Anne

  Kiitos Anna-Liisa! Moni jää kaipaamaan Artekin myymälää, sillä oli ihan erityinen asema turkulaisten sydämessä. Itsekin tuli haiku siitä. Mutta toivottavasti me voimme myös palvella hyvin Artekin tuotteiden parissa, intoa ja fiilistä siihen on kovasti. Piipahdapa katsomassa meitä 🙂