Vinkaanpa teillekin Trendin uusimmasta numerosta. Lehdessä oli monta kivaa juttua tälläkin kertaa, erityisesti farkkuasiat ovat aina lähellä sydäntäni. Sivuilta löytyy ihanan Pupulandian Jennin oma palsta, jonne hän oli tällä kertaa nostanut minut mukaan pienellä kuvalla. Kiitos kovasti.

Jenni inspiroitui beigestä väristä ja sitähän minultakin löytyy vaatevarastosta. Kiva että beige on taas pinnalla, niin neutraali ja lämmin klassikkoväri, josta löytyy useita erilaisia nyansseja. Lehden kuvassa minulla ei tosin ole beigeä päällä, mutta alla kuva asustani vielä sen beigen takin kera.Mitä te pidätte beigen ja kamelin sävyistä?

12 Comments

 1. Kameli / beige sopii sinulle kauniisti: kuulas iho ja silmää löytää sille särmää. Useimmilla suomalaisilla on punakka iho ja puuttuu näkemys. Kaduilla kameli onkin usein laimea.

 2. Beige on kaunis neutraali väri, mutta se ei vaan sovi minulle – minusta tulee kuolleen värinen xD Kameli menee, mutta sen on oltava tummahko ja mielellään hieman punertava.

  Sinulle sopii beige ja punaiset huulet nostavat nuo kuvassakin näkyvät neutraalit uudelle tyylikkäälle tasolle. Kaunis.

 3. Minä tykkään myös beigestä ja omasta mielestäni se myös sopii mulle hyvin. Beigeä yhdistelen mieluiten valkoiseen, siniseen ja harmaaseen.

 4. I think you look great in camel/beige colors and other neutrals – especially with your red lip color.

 5. Beige on ihanan ajaton ja tykkään juurikin beigen ja harmaan yhdistelmästä. Pitäisi löytää se oikean sävyinen beige villakangastakki…

 6. Anne

  Totta on tuo, että beigen ja kamelin sävyissä on eroja ja niistä täytyykin osata poimia ne itselle parheiten toimivat. Ja väri on myös siinä haasteellinen, että huonolaatuiset kankaat erottuvat herkemmin näissä väreissä.

 7. Anne

  Just niin, näistä sävyistä on vaan etsittävä ne omaan ihoon sopivimmat sävyt.

  Ja kiitos, pidän punaisista huulista kaiken kanssa, mutta etenkin beigen 🙂

 8. Anne

  Beige on mahtava väri, kun se on itselle sopiva sävy ja kun kokonaisuus on oikein toteutettu. Tosiaan, valkoisen kanssa ihan älyttömän hyvä.

 9. Anne

  Thank you so much 🙂 and I really love red lips, I think they brighten any look.

 10. Anne

  Beige ja harmaa kombo on kivan pehmeä. Vinkkaan jos eteen tulee sulle sopiva takki 🙂

 11. Anne

  Niin on 🙂 ja beige on kiva myös kengissä ja laukuissa, sopii sellaisellekin joka ei viihdy beigessä vaatteessa.