(kasmirneule Filippa K / farkkupaitis IRO / farkut Superfine / kengät Jil Sander)

Kylläpäs hymyilytti hytistessä ilman takkia ulkona. Onneksi kuvien nappaamiseen ei mennyt kauaa. Viihdyin niin hyvin kuvan asussa, että puin sen päälle kahtena päivänä peräkkäin – jostain kummallisesta syystä, kun normaalisti vaihdan asun joka päivä.

Mites teillä, vaihdatteko joka päivä eri asun, vai hyödynnättekö hyvää asukokonaisuutta useamman päivän peräkkäin?

Pidän muuten kovasti vähän rispaantuneista housun lahkeista, ne tuovat vähän huolettomuutta korkokenkiin. Yleensä taitan rispaukset piiloon, mutta nyt jätin ne tahallani hapsottamaan. Ja voi miten korkeat korot piristivätkään pitkästä aikaa. Jotenkin talvella sisäkengiksikin tulee nappaistua jotkut matalakantaiset kengät.

Sellainen asu oli torstaina ja perjantaina ylläni. Nyt jatkuu lauantai-illan viettäminen.

4 Comments

  1. Yleensä vaihdan asun joka päivä. En viihdy lainkaan jos vaate ei ole täysin puhdas. Puolipitoinen ei tule kysymykseenkään töihin päälle. Eli esim farkut ja tuuletettu neule voi ehkä mennä mutta neuleen alla ollut paitis menee armotta vaihtoon.

  2. Anne

    Mulla on pakkomielle käyttää aina paitojen alla pitkähihaista valkoista aluspaitaa, näin pystyn käyttämään monia paitoja pari kertaa ennen pesua, kun tietysti aluspaidan vaihdan joka päivä puhtaaseen. Neuleita käytän myös aina toisen paidan päällä, joten niitä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen.

    Mutta juu, yleensä vaihdan eri asun joka päivä. Tavallaan hassua, kun kivoja kokonaisuuksia voisi käyttää toisenkin päivän putkeen.

  3. Heh, kuljen yleensä aina kaksi päivää samassa asukokonaisuudessa. Nyt käytän jo kolmatta päivää samaa päälliasukokonaisuutta.. Siskoni ja monet kaverini vaihtavat asun joka päivä, mutta minä en vaan jaksa miettiä uusiksi asukokonaisuuksia. Hyvissä ja valmiiksi mietityissä asuissa jaksaa olla pari päivää. 😉

  4. Anne

    No niinpä, miksi pitäisi vaihtaa heti hyväksi havaittu kokonaisuus 🙂