(neule ja paitis COS / farkut Superfine / nilkkurit Acne)

Päivän teemana tänään hempeä roosa, vaaleanpunainen tai haalea pinkki – mikä liekään oikea kuvaus tuolle herkulliselle sävylle. Asuna melkein samanlainen kombinaatio kun eilenkin, olen huomannut että tällainen kerrostaminen toimii hyvin kylmänä päivänä. Valkoinen paitis raikastaa ja keventää muhkean villapaidan.

Ihastelin tänään(kin) vaaleanpunaista myös sisustuksen yksityiskohdissa.

Olemme kiinnittäneet seinälle kolme eri väristä String pocket-hyllyä allekkain. Keltainen, roosa ja musta sopivat yllättävänkin hyvin yksiin. Pienistä seinähyllyistä saa kätevästi näyttävän installaation.

Mustavalkoiset tyynyt kiehtovat edelleen. Tänään ihastelin Saanan ja Ollin tyynyä, jonka olin asetellut haalean harmaalle sohvalle.

Tässä kuvassa pilkistää iki-ihana valkoinen Mademoiselle-tuoli. Ah voi, jos meille kotiin mahtuisi johonkin tuollainen. Onneksi saan ihailla tuolia töissä.

Huomatkaa muuten, miten keinovalo vaikuttaa kuviin. Alimmassa kuvassa olen sammuttanut katon spotit ja käytössä on pelkkä vieno luonnonvalo. En yhtään pidä keltaista porottavista spoteista. Kaupassa ne vaan ovat pakollisia, niin kesällä kuin talvellakin.

Olen fiilistellyt viime päivinä ruokajuttuja instagramissa @muotimielessa. Ehkäpä innostun postaamaan jotain ohjetta tännekin. Muistathan seurata minua myös instagramissa, pääset näkemään reaaliaikaisia hetkiäni. Odotan innolla, että tuhat seuraajaa menee rikki 🙂


Ihanaa ja herkullista viikonloppua!

6 Comments

 1. Tuo blush-väri on juuri ihana, mikä onkaan sitten oikea suomenkielinen nimi! Harmaan vaaleanpunainen? 🙂

 2. Anne

  Juu, tarkoitan juuri tuon sarjan saippuoita 🙂 ovat ihan lemppareita, enkä ole parempaa nestesaippuaa vielä kokeillut.

 3. Anne

  Blush on juuri oikea nimitys kuvaaman tuota sameaa vaaleanpunaista – aivan ihana sävy.

 4. ihana sohva!!:) Saanko udella,että minkä valmistajan??

 5. Anne

  Hei, sohva on kyllä aivan ihana. Se on Interfacen Blues-malli. Kangas on nimeltään Origin.