Minun on pitänyt jo jonkin aikaa esitellä teille nämä Cutrinin ihanat hiustenhoitotuotteet jotka sain testiin. Olen aivan totaalisen ihastunut sekä shampooseen että hoitoaineeseen. Nämä toimivat hennoissa suomalaisissa hiuksissani todella hyvin. Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä, välillä joka päivä. Tällä setillä hiukset tuntuvat yhden päivän pesuvälin jälkeen puhtaammilta kuin yleensä.

Shampoo tuoksuu aivan ihanalle, mutta onneksi miedosti, en pidä kovin voimakkaista tuoksuista kosmetiikassa. Pullo on kivan mattapintainen, eli hyvä pidellä kädessä suihkun aikana. Pakkauksellakin kun on merkitystä. Koostumus on kermaisen pehmeä ja ylellinen, shampoo on silti helppo huuhdella hiuksista pois, eikä siitä jää ikävää kalvomaista pintaa. Hoitoaine on myös oikein passeli, ei ylihoitava, vaan jokapäiväiseen käyttöön sopivan kevyt. Käytän pari kertaa viikossa täyteläisempää hoitoainetta.

Sain myös hiusöljyn, sen kanssa olen vähän ymmälläni, kuten yleensäkin näiden hiusöljyjen suhteen. Omissa suhteellisen normaaleissa hiuksissa nämä jättävät vähän rasvoittuneen lookin.

Kysynkin teiltä vinkkejä hiusöljyjen käyttöön, etenkin kun ei omaa erityisen kuivia tai karheita hiuksia. Eli öljyvinkit jakoon kiitos!

”tuotteet saatu testiin Cutrinilta”

8 Comments

 1. Minulla on hyväkuntoiset, mutta suomalaiseen tapaan melko hennot hiukset. Olen jo useamman vuoden ajan ollut hiusöljyn ystävä, enkä enää osaisi olla ilman. Öljyilyn aloitin L'Oreal Professionelin Mythic Oililla, ja nyt reilun puolen vuoden ajan olen käyttänyt suosioon noussutta Moroccanoilin hiusöljyä.

  Itselläni kumpikaan öljyistä ei jätä jälkeensä rasvaista lookia tai tunnetta, vaan pikemminkin lopputulos on silkkisen sileä ja todella, painotan sanaa todella, kiiltävä. Olen saanut todella usein ihmetystä osakseni, että kuinka hiukseni voivatkaan olla näin kiiltävät :).

  Öljyä ei tarvitse kuin 1-2 painallusta hiusten pituudesta/paksuudesta riippuen. Itse käytän öljyä aina vasta pesun jälkeen (shampoopesu, poishuuhdottava hoitoaine, öljy ennen hiusten harjaamista), vaikka toki käyttötapoja on lukuisia. Öljyn voi laittaa hiuksiin vaikuttamaan naamion tapaan jo hieman ennen hiustenpesua, tai sitä voi myös sekoittaa pienen määrän poishuuhdottavan hoitoaineen sekaan tuomaan lisähoitavuutta.

  Ja levitä öljy ainoastaan latvoihin, ne nimittäin hyötyvät öljystä kaikkein eniten :).

 2. I use an argan oil that I distribute through my hair before I blow dry it. I think the heat from the dryer acts to protect the strands and may even give my hair a hot oil treatment at the same time (well, hopefully not too hot!). I use just about the size of a nickel for my long hair – not too much. The scent is very subtle.

 3. oops! In the above comment I meant "I think the heat from the dryer helps the oil to absorb," not "protect strands."

 4. Käytän itsekin tuota cutrinin hiusöljyä aina shampoopesun jälkeen. Tekee hiuksista heti jotenkin terveemmän näköiset ja silkkiset. Tuoksuu myös hyvältä!

 5. Anne

  Kuulostaa hyvältä, annan vielä öljyille mahdollisuuden ja opettelen käyttämään niitä oikein.

  Minulla on tuo Cutrinin öljy ja myös Morocconoil-öljy. Olen laitellut molempia pesun jälkeen hiuksiin, kylläkin vasta aamulla jo kuivuneisiin hiuksiin. Ehkä siitä se rasvaisuuden tunne, ja olen ehkä laitellut liikaa. Ja joo, latvoihin vaan.

  Kiitos vielä näistä vinkeistä!

 6. Anne

  I have used oil only for dryed hair and maybe that was not a good idea. I will try it for wet hair next time. I never blow dry my hair, just let it dry naturally, maybe this is another reason why the oil didnt seem to work well.

 7. Anne

  Kiva kuulla, että se toimii. Aion itsekin kokeilla sitä seuraavaksi oikeaoppisesti kosteisiin hiuksiin 🙂 josko rasvaisuuden tunne häviäisi sillä.

 8. Käytän itsekin tuota cutrinin hiusöljyä ja hiukset voivat hyvin