(takki Tiger  / neule Isabel Marant / huivi Malboro / farkut Current Elliott /
 laukku Lumi / nilkkurit Acne)
Tällaisen pakkaskelin sisäasunakin on osittain villakangastakki. Meillä on niin kylmä toimistossa, että pitelin ulkotakkia harteilla lämmittäjänä. Tämä asukokonaisuus on siis todellinen myös sisällä. Huivista en tosiaankaan luovu, vaikka takin laskenkin hetkeksi harteilta kun touhuilen asiakkaiden parissa.
Nyt on se aika kun viihtyy parhaiten villapaidassa. Itse käytän aina talvisin vaatetuksen alla pitkähihaista valkoista puuvillapaitaa. Niitä on kaapissa todella iiso pino, varovasti arvioiden n. 30 kpl. Siitä riittää joka päivälle puhdas aluspaita, vaikka pyykinpesuväli vähän pitenisi.
Nyt minua muuten kiehtoisi joku vähän pidempi villakangastakki. Tuo kuvan takki on pitkähelmaisin jonka omistan. Jotenkin sellainen pitkä ja vyöllä kiedottava villakangastakki tuntuisi uudelta.

Tänään tulee oikein sekalainen postaus, tuossa eilen nappastussa kuvassa somistelen valkoista perusteepparia kuvaa varten. Olen tekemässä tälle viikolle postausta vaatekaapin kulmakivistä. Sellaisista peruselementteistä, joiden varaan toimiva vaatekaapisto perustuu.

Nappasin myös eilen aamulla kuvia meidän olohuoneesta, jonne olen sovittelemassa mustaa Muuton sohvapöytää. Kiireessä otetuista kuvista ei tullut kovin kummoisia, joten yritänpä uudelleen toisen kerran. Ihailen vaan aina ohi kulkiessani noita pinkkejä neilikoita. Minusta ne ovat kauneimmillaan täysin auenneita ja ihan lyhyeksi leikattuina. Tuollaisia pikkumaljakoita voisin sirotella kotona mihin vain.

Tuossapa päivän mietteet. Toivottavasti teillä on kiva ja energinen viikko meneillänsä!

2 Comments

  1. Great minds think alike, Mapsi pyysi multa talvityylin perusteet, ja olen sitä tässä kirjoitellut, en vielä kuvannut. Saas nähdä onko meillä paljon samoja elementtejä,

  2. Anne

    Innolla odotan sinun postausta perusvaatteista, ne vaan ovat parhaita.

    Mutta mieletön se sinun nahkamekko ja kun on tuollainen kroppa, wautsi.