(neule ja paitis COS / farkut Current Elliott / tossut HM)

Heippahei. Päivän asukuva, vähän suttuinen, niin kuin kuontalokin, mutta näettepä miltä näytin tänään. Ihanan valoisaa oli tänään, se jos mikä antaa energiaa. Niinpä olen taas ollut inspiroituneella tuulella.

Kuvailin teille tämän hetkistä sisustushimotustani, Artekin seepratyynyä.

Seepra sopii tosi hyvin valkoiselle sohvalle. Minua miellyttää myös edelleen kaikki metallinen, kulta ihan kuin kromi ja kuparikin. Olen mallannut toki tyynyä myös harmaalle ja beigelle sohvalle, toimii myös niissä.

Mitäpä te pidätte seeprasta? Minusta tuo on ihan klassikkoainesta 🙂

30 Comments

 1. Tyyny on yksityiskohtana kiva, vaikken liian mustavalkoisesta sisustamisesta sytykään.
  Mutta siis voi ihana miten huippu asu sulla! Tossuja myöten niin kiva!! Ja sanonpa muuten tämänkin taas: noi luonnolliset laineet tukassa sopii sulle niin hyvin 🙂

 2. Tykkään, itse voisin kotiuttaa kotiini Nojatuoli 400 seeprakankaalla. Tosin vain yksi seepra, muuten tulee yliannostus.

 3. Minua kiinnostaisi tuo kuvissa vilahtava harmaa nojatuoli. Onko se minkä merkin ja minkä hintainen?

 4. Anne

  Minäkään en täysin mustavalkoisesta sisustuksesta itselleni ihan innostu, kaipaan vähän pehmeyttä joukkoon 🙂

  Kiitos asukehuista, olen lähinnä pukeutunut lämpimästi, farkkujen alla vielä damaskit, meillä kun on todella kylmä töissä sisälläkin. Ja pörröpää on tosiaan vaan itsestään syntynyt, vähän on nuttura vielä avittanut kiharoiden suhteen.

 5. Anne

  Samaa mieltä, vain vähän seepraa, ihan kuin asuissa pantteria 🙂

  Mulle ehkä tuo tyyny olisi riittävä seepra, tuolia ihan en itselle saakka rohkenisi valita, vaikka niitä toisilla ihailenkin.

 6. Anne

  Oi, ihana tyylitaju sun mummolla 🙂 ja näköjään periytynyt eteen päin myös.

 7. Anne

  Se on kyllä ihana! Ja niin klassikko taatusti, en usko että tuohon ikinä kyllästyisi. Ehkä välilllä lepuuttaisi kaapissa, mutta varmasti ottaisi aina uudelleen ja uudelleen käyttöön.

 8. Anne

  Tuo harmaa villakankainen nojatuoli on Hayn. Tämä matalampi malli ilman istuintyynyä ja noilla puujaloilla maksaa muistaakseeni (tämä siis ihan muistista) n. 800 €. Tuota saa eri kankailla, kuvassa on Kvadratin Divina.

 9. Tykkään kyllä seeprasta. Meillä löytyy Artekin jakkara tuolla kuosilla. Mutta tosiaan aika raju kuosi suurena pintana, ripaus siis riittää!

 10. Tosi kivat farkut! Tuota tyynyä en ihan purematta niele, jotenkin vähän turhan ysäriä?! 🙂

  Hyvää viikonloppua!

 11. Zeebra on ihana,mut sun vähän käherretty tukkasi on SUPER!

 12. Anne

  Ripaus seepraa on just hyvä. Jakkarakin on niin kiva seepralla!

 13. Anne

  Sanos muuta, niin kuin tyynyjä ei löytyisi kotoa tarpeeksi 🙂 Mutta tuota on vaikea vastustaa, pakko kotiuttaa, kunhan saadaan niitä lisää töihin…

  Kiitti asukehusista, simppelillä on aina helppo mennä.

  Ihanat viikonloput <3

 14. Anne

  Kiitos, nuo farkut ovat ihan lempparini. On tosi vaikea löytää tuollaista mallia, joka on suhteellisen kapea, muttei yhtään pilli eikä toisaalta löysäkään.

  Onhan tyynyssä ripaus ysäriä, jujuna onkin se miltä sen saa nyt näyttämään. Tiedätkö kun Artek-jutut tuli meille, ilmoitin heti, etten kyllä lämpene tuolle seepralle…kuinkas kävi. Oivalsin sen vissiin 2014-luvulle jotenkin, heh.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle!

 15. Anne

  Hihii, kiitti 🙂 Nuo kiharat on vaan tulleet, hiukset ovat luonnostaan vähän kiharat ja päässä ollut nuttura vielä lisäsi vähän efektiä. Täytynee olla useammin tuollee pörröpäisenä 🙂

 16. Anne

  Heh, Sanna, äläs sano. Mäkin julistin heti alkuunsa, että tuosta seeprasta en oikein innostu….

  Kiitti vaan, lookki on tosiaan pakko pitää talvisena, on niin kylmäää'ää…

 17. Anne

  Tyynyn yksinkertainen ja silti pehmoinen fiilis kyllä toimii 🙂

  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 18. Ensimmäinen hankinta omaan rakennettuun kotiin 5vuotta sitten oli juurikin tuo Artekin seepratyyny. Se on todellinen klassikko ja edelleen olen tyytyväinen hankintaan. Sopii yhdisteltäväksi mihin tahansa ja villakangas on ihanan napakka! Ollut nyt lepäilemässä kaapissa, mutta taidanpa taas kaivaa esille. Olen aina ajatellut, että tämä on suomalainen vastine Svenskt tennin elefantti -kuosille – yhtä klassikko.

  Heljä

 19. Aivan mielettömän ihana look!! Ihan kuin jostain coolista NY tv-sarjasta! Tosi freesi ja elegantisti vähän boheemi. Me likes!

 20. Anne

  Vitsit, tuo on aika hyvä vertaus "Svenskt Tenniin", nimenomaan tää on norsutyynyn kotimainen vastine 🙂 Niin, hyvän hankinnan olet tehnyt. Klassiset jutut toimii ja niitä voi aina välillä lepuuttaakin. Kiva kuulla, että tyyny on käytännössä osoittautunut laadukkaaksi.

 21. Anne

  Oi Minttu sua 🙂 kiitos vaan, kiva kuulla. Itse lähinnä mietin viitsiikö tuota villapaitalookkia edes kuvata blogiin. Näin se menee, itse on aina ihan kyllästynyt vaatteisiinsa, mutta onneksi toiset näkee ne eri silmin.

  Mukavaa viikonloppua sinne ruotsin puolelle!

 22. Upea tyynyt kyllä! iItselläkin seepra potkaisi ja hyppäsi tosiaan väripilkkuksi.

 23. Anne

  Se sun seepra on kyllä superluksushyperihana 🙂 Kyllä sitä on kiva välillä piristää sekä asua, että kotia jollain eläinkuosilla.