Mielettömän Upeaa Uutta Vuotta!!
Haluan kiittää kaikkia teitä upeita lukijoitani siitä, että olette matkassa mukana. Teidän ansiostanne tämä bloggaaminen on niin kivaa. Monien blogivuosien jälkeenkin olen edelleen yhtä innostunut tästä hommasta. Jatkettakoon siis tätä uutta vuotta yhä innokkaasti blogin parissa.
Kiitos myös mahtaville yhteistyökumppaneilleni, olen mielissäni saamastani luottamuksesta yhteistöiden tiimoilta.
Kiitosten jälkeen palaan hetkeksi meidän uuden vuoden tunnelmiin. Kuten viime vuonnakin, vietimme iltaa rauhaisasti kotosalla. Mihinkäs sitä malttaisi täältä lähteä, kun pöydässä on hyvää ruokaa ja pihamaalla ihana tunnelma. 
Kahdeltatoista järjestimme jälleen pienen ilotulituksen takaniityllämme. En saanut kuvattua upeaa varsinaista ilotulitusta, kun jäin sitä ihastelemaan. Mutta pienet tähtisateet sentään tuli ikuistettua.

Saunan, ilotulituksen ja kuohuvien lisäksi uuteen vuoteen kuuluu herkuttelut. Napostelimme illan mittaan kaikenlaista, jälkiruoaksi oli tehty molempien lempparia – creme bruleta. Onnistui ihan täydellisesti. Ja tällä kertaa sokeripinnastakin tuli juuri hyvä oikean puhallusvehkeen avulla. Nam.

Tämä uuden vuoden päiväkin on sujunut herkutellen, kuten juhlapäiviin kuuluukin. Joulupukki toi minulle oikean lettupannun, vieläpä hymynaamoin koristellun. Meillä ei ollutkaan pienten lettujen pannua aiemmin. Tänään siis oli vuorossa lettukestit. Nytpä tässä naputtelen masu täynnä herkullisia kermaviilitaikinalettuja. Nam taas.
En tiedä koska maltan palata arkeen täältä levon ja herkuttelun keskeltä. Onneksi ei tarvitse vielä ihan hetkeen. Tjaa, taidanpa kohta siirtyä taas joululahjakirjan lukemisen pariin. Kivaa iltaa teille.

4 Comments