(takki Massimo Dutti / neule ja huivi COS / housut Zara / laukku Lumi / tossut HM)

Otti aika lujille eka työpäivä pitkän lököilyputken jälkeen. Enpä kyllä saa valittaa, sillä työkaverit ovat huomaavaista porukkaa ja minua kehotettiin ottamaan rennosti -niinhän teinkin. Pehmeä lasku tekee hyvää. Huomenna minulla onkin taas sopivasti vapaapäivä. Mutta loppuviikosta aion olla tehokkaassa työvireessä!

En ollut meikannut yli viikkoon, tuntui hassulta katsoa peiliin kun oli ehostanut kasvot. Vaikka käytänkin maltillisesti meikkiä, oli ero silti aika huima, voin kertoa. Ja maltilliseen meikkiin tuo klassisesti piristystä pirteä huulipuna.

Aikamoinen vesikeli tänäänkin. Kumipohjaiset tossukat ovat oikein hyvät kengät näille keleille. Jalassa on muuten uudet housut, jotka löysin Zarasta. Olen pidempään etsinyt kivoja mustia kangashousuja, jotka sopisivat kapoisiin kinttuihini. Nyt löysin kivat, näissä on sopivasti rentoutta vyötärön kiristyskujan ansiosta. Lahkeet saisivat olla ihan hintsun lyhkäisemmät, mutta en ole vielä jaksanut entrata.

Toivottavasti teillä on ollut mukava paluu arkeen!

Comments are closed.