Iltapäivästä kaivelin kameran esille ja kuvailin teille meidän olohuoneen uutta tulokasta. Vaihtelu virkistää sisustuksessakin ja valkoisen sohvapöydän lisäksi meillä on nyt myös musta sohvapöytä. Muuton Around on kivan symppis muodoiltaan, siinä on ripaus perinteikkyyttä joka tuo moderniin muotoon lämpöä.

Olohuone on vaihteeksi ilman mattoa, villamatto on matkalla pesulaan ja sen jälkeen se pääsee odottelemaan ensi syksyä. Nyt olkkarissa ollaan kurakelien armosta paljain lattioin. Keväämmällä tänne tulee vaaleampi matto.

Musta sohvapöytä ryhdistää valkoista sohvaa ja vaaleaa puulattiaa. Ihana tehdä erilaisia asetelmia sohvapöydälle. Kun pöydällä on runsaammin tavaraa, karsin sohvatyynyt minimiin. Nyt sohvaa somistaa vain Artekin seepratyyny – ihana! Tyynyä on kahta kokoa 50×50 cm ja 40×40 cm, tuo minun on suurempi versio.

Hienot kahvipöytäkirjat ovat upeita sekä selailla, että somistuksena. Maljakkona on työpaikan varaston siivouksen yhteydessä löytynyt Bodumin pressopannun varalasi, kivan rento maljakkona. Nyt en ollut ostanut leikkokukkia, joten kipaisin metsästä pienen katajan oksan maljakkoon.

Diptyquen tuoksukynttilän sain aikanaan Tomilta lahjaksi. Olen säästänyt kynttilää vähän liiankin kanssa, tänään sentään maltoin poltella sitä tovin.

Tulipas monta kuvaa yhdestä kohdasta. Sisustaminen on vain niin kivaa, että miksi kodin pitäisi näyttää aina ihan samalta. Perusjutut kun on kunnossa, voi pienin elementein vaihdella ilmettä.

Mitäpä olet mieltä mustasta sohvapöydästä?

14 Comments

 1. Anne

  Eikö, kontrastia olen vähän kaivannut. Nytpä on vaihtelua 🙂 Tuo seepris on niin ihana, en voi tarpeeksi hehkuttaa. Se kangaskin on superjämäkkää ja ylellistä villaa, oih.

 2. Anne

  Kiitos Kerttu 🙂 niin minustakin. Rentoa sunnuntai-iltaa myös sinne!

 3. Aivan ihanan näköistä! Uusi sohvapöytä sopii sinne oikein nätisti. Ja se on kivan matalakin; se meidän Artekin pöytä on niin korkea sohvapöydäksi…

 4. Todella kaunista ja harmonista! Meillä onkin Bodumin pannu ylimääräisenä, nyt kun espressot keitellään Juran kahvikeskuksella.. hauskasti toimii maljakkona, saattaa mennä täälläkin kokeiluun.

 5. Anne

  Juu, tuo pöytä tuo kyllä kivaa vaihtelua. Nyt voi aina mielialan mukaan muutta olkkarin ilmettä 🙂 Sen Artekin pöydän jalathan voi lyhentää, monesti tilaan asiakkaillekin sitä lyhennetyin jaloin.

 6. Anne

  Artekin seepra on niin klassikko, ihanan jämäkkää villakangasta. 🙂

 7. Anne

  Kiitos 🙂 Kokeile ihmeessä maljakoksi. Tuo on jotenkin hauska, teksteineen kaikkineen. Teillä on niin kaunista, käyn aina kurkkimassa kuvia!