Sain siis vihdoin kuvailtua teille muutamia myytäviä juttujani. Kuten viimeksikin, jos olet kiinnostunut jostain tuotteesta, meilaa minulle amelender@gmail.com

Myynnissä seuraavat tuotteet:


ACNE PAITAMEKKO    MYYTY!!!!

Kankaan kuuluu olla vähän ryppyistä. Mekossa sivutaskut. Aika hauska pillihousujen tai leggareiden kassa. Koko XS on reilu.
Hinta 35 €
MARC BY MARC JACOBS-JAKKU  MYYTY!!
 

Puuvillasatiininen vuorattu pikkujakku. Koko 2, eli vastaa kokoa 34. Jakkua ei ole käytetty kuin parisen kertaa. Olen vaalentanut kuvaa jotta yksityiskohdat näkyvät, jakku on oikeasti syvän musta.


Hinta 45 €

FILIPPA K-HOUSUPUKU  MYYTY!!!

Rento housupuku valuvaista kangasta. Olen poistanut jakusta olkatoppaukset, ne olivat niin massiiviset. Koko XS on reilu, malli rennon väljälinjainen.

Hinta 80 €

FILIPPA K-LEVEÄT HOUSUT  MYYTY!!!

Filippa K:n leveät housut, lahkeen malli suora, ei levenevä. Vyötärö on suhteellisen korkea. Housut ovat aika juhlavat. Kangas mieletöntä ohutta villasekoitetta. Koko XS on väljä.

Hinta 30 €

DIANE VON FUSTENBERG-SILKKIPAITA  MYYTY!!!

Ohuen ohut naisellinen silkkipaita pittsikoristein. Paidassa ei ole nappeja, vaan kaulus on auki alas saakka. Olen käyttänyt alla tank-toppia. Hihat on istutettu pienin rypytyksin ja ne ovat vajaamittaiset. Koko 2, eli n. 34. Malli on aika niukkalinjainen.


Hinta 30 € 
VAGABOND-KENGÄT   MYYTY!!!

Vagabondin lähes käyttämättömät kiilakantakengät. Aitoa nahkaa. Koko 37.

Hinta 25 €

AUBIN & WILLS-RAITAPAITA  MYYTY!!!!

Net-a-porterista tilattu Aubin & Wills raitapaita, olkapäillä kullanvärinen vetoketju. Koko S, mutta malli väljä.

Hinta 20 €


NAF NAF-NAHKATAKKI   MYYTY!!!

Pieni siro nahkatakki Naf Naf-merkiltä. Koko S, aitoa nahkaa. Kuvaa on vaalennettu jotta yksityiskohdat näkyvät. Väriltään musta.

Hinta 70 €


RIKA-HUIVI   MYYTY!!!

Rikan pantterihuivi, puuvillaa.

Hinta 35 €
MISSONI-HUIVI  MYYTY!!!
 

Missonin neuloskaulahuivi.

Hinta 35 €


Postittelen tuotteet tarvittaessa, postikulut maksaa ostaja, huivit 3 € ja muut 7 €. Jos olet Turusta, voit tulla noutamaan tuotteen Koodista.

Näiden lisäksi minulla on edelleen myymättä Jimmy Choon Ramona-laukku. Lisää kuvia täällä.

Laskin laukun hintaa tuntuvasti!

Hinta 450 €

Viimeksi jutut menivät nopsaan, joten jos tykästyit johonkin tai haluat lisätietoja viesteile pikaiseen, yritän vastailla nopsasti.

Comments are closed.