(takki Filippa K / paita Lindex / farkut Acne / laukku Chanel / nilkkurit LK Bennet)

Keväisen fiiliksen kunniaksi otin tänään Chanelin käyttöön. Pidän nyt kovasti pikkulaukun kantamisesta ”takin sisässä”. Tämä on tosin mahdollista vain, kun on tarpeeksi lämmintä kulkea takki auki – tänään ei ihan ole, tuulee todella kovaa.

Armykuosi viehättää minua aina, tosin täytyy olla tarkka miten sitä käyttää. Tässä kevyessä neulepaidassa se toimii hillityllä tavalla. Minullahan on armykuosiset housutkin, mutta nyt ne tuntuvat vähän rajuilta. Saapas nähdä tuntuuko vielä kesän tullen samalta, aurinko ja lämpö kun tuovat aina omat fiiliksensä asuihin.

Rakas rakas laukkuni, ihana muisto eräältä Pariisin matkaltamme. Loppuviikosta starttaakin Pariisin muotiviikot. Itse en sinne pääse, mutta onneksi Mr Coolpool on menossa kuvaamaan paikan päälle ja pääsen varmasti jakamaan teille myös hänen kuviansa! Innolla siis odotan mitä asuinspiraatioita taas on tarjolla.

7 Comments

 1. Hei ihanuus mikä pituus farkuissa? Etsin lyhyitä ei-kännettäviä lahkeita. Aina jotain 😉

  Sissi

 2. Anne

  Oi vitsit, oon ihaillut sun Tukholman näpsyjä, siellä on varmasti ollut kaikkea ihanaa!

  Kiitos haasteesta <3 teen sen hetimiten – noi on kivoi.

 3. Anne

  Tyttöni <3

  Mä oon lyhennyttänyt nuo farkut tuohon mittaan. Piti saada hyvä "ballerinapituus". Oli taitava ompelija, ei edes huomaa ettei tuo alasauma ole alkuperäisellä kohdallaan. Ja aina pitää jotain ettii 🙂