Inspiroidun nyt hirmuisen paljon teräksen/hopean sävyistä. Ripaus kiiltävää metallia somistuksissa tuo valkoisen ja puun sävyttämään sisustukseemme vähän ytyä. Asetelmien teko on siitä palkitsevaa, että pienin somistein saa kotiin tunnelmanvaihdoksia.

Meidän Stringissä on uusi valaisin. Löysin töistä varaston siivouksen yhteydessä vuosia sitten reklamoidun mini block-valaisimen. Sen lasin kulmassa on ihan pieni särö, joka ei näy käytössä yhtään. Sinne se oli unohtunut varastoon. Nytpä pääsi kaunistamaan meidän olohuonetta. Kromi ja lasi näyttävät hyviltä yhdessä. Samalla hyllyllä oleva rasia on Georg Jensenin Ilse-sarjaa, fanitan sitä.

 Ruokapöydällä on pino farkkuja, huomenissa saatte lukea täältä aiheeseen liittyvän postauksen.

Iltapäivällä valo häviää äkkiä, on aika sytytellä tunnelmavalo palamaan. Tuo harmaan sävyinen hiipuvan päviänvalon hetki on kaunis.

Ruokapöydällä on somisteena terästä, marmoria ja lasia. Tällaiset ajattomat materiaalit ovat virkistäviä supermuodikkaiden pienesineiden vastapainoksi. Viikonlopuksi ei tullut ostettua kukkia, joten nostin pöydälle keittiön ikkunalta enkelinsiiven pistokkaan tuomaan vähän vihreää. Tykkään aika paljon tuosta setistä. Öljylyhty on Georg Jensenin, sitä mallia ei enää valmisteta. Pieni hopean sävyinen kuppelo on löytö kirpputorilta.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

4 Comments

  1. Täsmälleen samat materiaalit pyörii omassakin mielessä! ? Tuollaiset unohtuneet yllärilöydöt piristävät mieltä suunnattomasti, vähän kuin olisi joulu. ?

  2. Anne

    Ah, nuo matskut on niin iättömiä 🙂 Joo, kiva löytää jotain omista kätköistä, hihii, ihan on sellainen lahjottu fiilis kyllä.

  3. Anne

    Eikö 🙂 tykkään kyllä kaikista metalleista, mutta just nyt voiton vie tuo raikas hopean sävytys.