(takki 3.1 Phillip Lim / huivi Svea / raitateeppari Acne / farkut Nudie / 
laukku Lumi*saatu / lenkkarit Karhu Harlem Air)
Hölmistyneen näköinen bloggari esittelee taas ihania lenkkitossujaan. Valkoiset kengät raikastavat mustan asukokonaisuuden. Täytyy sanoa, että vaikka vetisiä kelejä inhoankin, olen silti iloinen, että taas tarkenee takki auki ja lenkkarit jalassa.
Hiukset ovat vähän hassuilla kikkuroilla. Unohdin kosteisiin hiuksiin pikkumyy-nutturan ja aamulla vastassa oli afrotyyppinen kiharapilvi. Sen kanssa ei ollut muuta tehtävissä, kuin ponnarille sitominen. Vähän tuolta kauluksen takaa kiharapilvi pilkottaakin. Toisaalta pidän kikkuroista, ehkä niitä pitäisi harrastaa useamminkin.

Kivaa viikkoa!!

8 Comments

 1. Mulla on aina öisin pikkumyynuttura, jotta pitkät hiukset ei jää nukkuessa alle. Harmi että oma tukka on niin raskas, koska kiharat eivät pysy ilman hurjaa muotoilutuotearsenaalia. Kivalta näyttää sun kiehkurat! 🙂

 2. Ihana takki, pakko kysyä mistä ja milloin ? Kevättakkia vailla 🙂

 3. Anne

  Mulla on aina kotona myös pikkumyy, inhoan jos hiukset ovat "tiellä". Joo hennoissa hiuksissa kyllä kiharat pysyvät, mutta silti kuule raskas valahtava hiuslaatu on mahtava, joten älä haikaile tällaisen hennon laadun perään yhtään 🙂

 4. Anne

  Kiitti Jonna 🙂 Se on kumma miten uudet kengät heti piristävät, pukeutuminen innostaa taas vähän enemmän.

 5. Anne

  En nyt ihan keskellä katua sentään. Tarkoitus oli poseta kauniin Piia Jaalan kukkakaupan edessä, mutta näkyyhän siinä muutakin ympärillä 🙂

 6. Anne

  Kiitos 🙂 ostin takin monta vuotta sitten Matchesin nettikaupasta. On kyllä ollut loisto-ostos. Sovittelin just Zaran alerekistä saman tyylistä takkia, löytyiskö sieltä sulle?