Kuvasin Koodin blogin puolelle meille töihin juuri saapuneita Missonin tyynyjä ja samalla järkkäilin kuviin huonekaluja somisteeksi. Ihastuin niiin paljon tuohon valkoinen/tammi-yhdistelmään huonekaluissa, että päätin laittaa tämän kuvan tännekin ihailtavaksi. Pidän Stuan lipaston, Tapiovaaran nojatuolin ja Swedesen sohvapöydän yhdistelmästä valtavasti. Ei niin nähty yhdistelmä, siksi freesi. Parasta kalustamisessa onkin miettiä mitä sekoittelee keskenään, on niin paljon sellaisia design-juttuja, joita ei näy liikaa, niitä pitää muistaa myös ottaa enemmän esille.

Ja hei jos teitä pähkäilyttää jotkut yhdistelmät, niin multa saa aina kysyä mielipidettä ja neuvoa! Itse kuitenkin pyörittelen ihania huonekaluja ja materiaaleja jatkuvasti.

Sisustusintoa kevääseen! Itsellä ainakin on nyt höyry päällä 🙂

2 Comments

  1. Anne

    Oi, juuri kävinkin ihailemassa teidän raikkaan kutsuvaa olkkaria. Kyllä tuollainen pieni freesaus tekee terää juuri tähän hetkeen. Ihanat vaaleanpunaiset jutut olit laitellut 🙂 Mulla on tarkoitus tehdä kevätsiivousta nyt viikonloppuna, katsotaan mitä keksin meidän olkkarin piristeeksi tällä kertaa.