(farkut Ralph Lauren / laukku Tiger of Sweden / helmikorut Korukolmio / 
aurinkolasit Haga eyewear)
 
(neulepaita J. Lindeberg / laukku Adax / silkkihuivi Fraas / aurinkolasit Haga eyewear)

Sokos-yhteistyön merkeissä tutustuin tällä kerralla asustevalikoimiin. Kevään kolkutellessa itse ainakin alan katsella uusia asusteita piristämään asukokonaisuuksia. Kaikki tämän postauksen tuotteet ovat Sokoksen valikoimista.

Villahuivit saavat väistyä keveiden silkkihuivien tieltä, tulee otettua vihdoin aurinkolasit käyttöön ja muutenkin vaihdeltua laukkuja enemmän kuin talven aikana. Kevyemmät vaatteet sallivat myös pienempien olkalaukkujen käytön.

Korupuolella nyt kiinnostavat edelleenkin upeat sormukset ja niiden rinnalla sirot kaulakorut. Itselläni ainakin on hankintalistalla pari erilaista hentoa, lyhytketjuista kaulakorua. Myös helmet tuntuvat taas kivoilta. Lyhyt helminauha yhdistettynä neulepaitaan ja farkkuihin on kaukana tätimäisyydestä, itse ainakin kokeilen tuollaista komboa. Samoin helminapit korvissa ovat hyvä idea – ainakin minun mielestäni.

Marco Polon konjakin ruskea nahkalaukku on ihanaa paksua nahkaa. Kassimaiset tote-laukut ovat aina mieleeni, tykkään kantaa laukkua käsivarrella. Tummansininen Filippa K-silkkihuivi on unelmaisen kevyt, sen voi sitoa nyt niin muodikkaaksi kolmioksi kaulaan.

Edbladin korut ovat modernin yksinkertaisia. Laadukkaasta teräksestä valmistettuja koruja saa nyt useista Sokoksista. Ristisormus on kuulemma heidän suosituimpia sormusmallejaan. Kaulakorun ketju on lyhyt, se asettuu kivasti kaulaan, koristeena helmiäiskivi.

Olen sitonut Fraasin silkkihuivin kaulaan Celinén tyylisesti. Huivien sitomistavat muuttuvat aika-ajoin, nyt siis näin.

Ihastuin ensi näkemältä pikkuiseen Adaxin olkalaukkuun. Tässä puhuttelevat vaalea väri, pieni koko ja hienot yksityiskohdat. Tämä jos mikä on keväinen asuste.

Musta pehmoinen nahkalaukku on Tiger of Swedenin. Tällaisenkin kelpuuttaisin kernaasti kevätasustevalikoimiini. Kokeilin laukkua sekä kuvan tyyliin, että olalla kantaen, molemmalla tavalla oikein kiva.

Lempiasukseni näihin kuviin valitsin J. Lindebergin puuvillaisen patenttineuleen ja Ralph Laurenin boyfriend-farkut. Ovat muuten tähän mennessä kokeilemistani boyfriendeistä paras malli minulle, jos siis etsit itsellesi boyfriend-farkkuja, niin kokeile ihmeessä Ralphin versioita. Sokoksellahan on vielä tämän kuun loppuun farkkutarjous -20%!

Aihe jatkuu myös Sokoksen sivuilla, pääset sinne tästä.

Mitä olet mieltä asustepoiminnoistani?

”yhteistyö”

4 Comments

  1. Kiva taas nähdä kaikkea kaunista, jonka toinen on valinnut valmiiksi. Tuosta laukusta tuli mieleeni, että lupasit jossain vaiheessa esitellä mustan Lumi-laukkusi. Koskahan ennättäisit tuon esittelyn tekemään?

  2. Anne

    Kiva kuulla Sari 🙂

    Kiitos muistutuksesta, olen kyllä ollut aikeissa tehdä sen postauksen monta kertaa, mutta aina se on jäänyt jostain syystä. Nyt alkaa olla ihana valo taas kuvaushetkille, joten saan varmasti esittelyn pian tehtyä 🙂

  3. Eipä tuota Marc O'Polon laukkua edes löytynyt Sokoksesta 🙁

  4. Anne

    No höh. Pitäisi olla kyllä useamman Sokoksen mallistossa. Jos kiinnostuit kovasti laukusta, kyselepä vaikka täältä Turun Sokokselta, josko onnistuisi tilata omalle paikkakunnallesi. Ainakin soittamalla tai facebookin kautta tuo tiedustelu onnistuu!