(takki COS / neule Acne / nahkahousut HM* / laukku Lumi* / huivi Guess / lenkkarit Karhu)

Puin pitkästä aikaa lyhyen kipparitakin, viihdyn siinä hyvin ja mietin, miksei sitä tule kuitenkaan käytettyä paljon. Takki on todella jäykkää ja lämmintä villaa, jotenkin unhohdan aina miten hyvin se pitää viimaa ja kylmää. Ehkä tuo niukkalinjainen malli tekee siitä mielikuvissa vilpoisemman oloisen. Ainoa miinus tulee kaiken nöyhtän keräävästä pinnasta. Vaikka kuinka teippailen takkia, se näyttää aina pölykasassa pyörineeltä.

Hyvin tarkenin myös lenkkareilla. Karhut kehissä, jee. Vaaleasävyiset lenkkarit ovatkin nyt kuumaa kamaa muotirintamalla. Hetken himoitummat lenkkarit taitavat olla Adidaksen Stan Smithit. Joko olet sellaiset hankkinut?

Luonnonvalkoinen neuleeni on kaikkien aikojen lempparini, jonka onnistuin kutistamaan. Onneksi se toimii myös lyhythelmaisena mallina. Alun perin neule oli ylisuurta mallia, nyt se on sopivaa mallia. 

Seuraavaksi suunnitelmissa on vaatekaapin editointia jälleen kerran. Yritän taas saada jonkinlaisen blogikirppiksen aikaiseksi. Sitten pääsenkin miettimään mitä kivaa haluan kevääksi. Oletteko te jo kehittäneet itsellenne kevätvaatehimotuksia?

(*tuote saatu blogin kautta)

6 Comments

 1. Itse kyllä olen ainakin britti(muoti)lehdissä ja-blogeissa nähnyt edelleen New Balancen voittokulun jatkumista keväälläkin. Jee, koska juuri ostin kokobeiget NB:t. ;-D Tai siis, pitäisin toki vaikkeivät olisi trendikkyyttä nähneetkään, niin mukavat ovat, aikuinen poikanikin totesi että "äiti, ihan sun näköiset!" 😀

  Nuo sinun vaaleanharmaat Karhut on ihanat!

 2. Staneistä tosiaan puhutaan siellä sun täällä, itse olen vannoutunut Converse/Superga-tyttö 🙂

  Hei kuule mulla on sulle blogissa haaste 🙂

  PS. blogikirppistä odotellessa!

 3. Pitääkin listata tämän vuoden tarpeet ja haaveet itselle muistiin. Kiitos muistutuksesta! 🙂
  Harmittaa, etten ehtinyt viime viikonloppuna Turun reissulla poikkeamaan "teillä" koodissa.
  Miia

 4. Anne

  Juu NB:t rulaa edelleen, kuten vissiin lenkkarit yleensäkin. Minusta se on hyvä trendi. Ja kun meillä on Karhuja myynnissä, on ollut niin kiva nähdä, että ostajakunta on todellakin kaiken ikäistä. Iso plussa lenkkarimuodille!

 5. Anne

  No Converset ja Supergatkin on ihania. Mun pitääkin kotiuttaa keväällä uudet Converset, molemmat vanhat vetelee viimeisiään. Tykkään sekä tennareista, että lenkkareista.

  Kiitos haasteesta, se on kiva ja toteutan pian!

 6. Anne

  Listat on aina hyviä, auttavat keskittymään olennaiseen 🙂 Vitsit, olisi ollut kiva tavata. Kun tulet seuraavan kerran niin nykäise hihasta 🙂