(takki 3.1 Phillip Lim / huivi Louis Vuitton / v-neule Benetton /
 farkut Kova T / kukkaro Prada / koristossut Karhu)

Mikä ihana valo ja auringonpaiste tänään saatiin, ainakin tänne Turkuun. Tuli heti energiatasoon iso nousu. Asukuvatkin tuntuivat onnistuvan erityisen hyvin, ja tietysti siksi, koska valo oli heleä.

Harjoittelen vielä tuollaista takki harteilla tyyliä. Ihailen aina street style-kuvien upeita naisia, joilla takin kanto olkapäiden varassa tuntuu olevan vaivatonta ja luonnollista. Itsellä takki valuu koko ajan väärään suuntaan ja fiilis tuntuu ihan teräsmiesviitassa heilumiselta. Harjoitus kai tekee mestarin vaatteiden kantamisessakin, on siis vain parempi opetella uusia tapoja.

Pitkästä aikaa otin käyttöön kauniin Pradan kukkaroni. Tilava malli käy melkein pikkulaukusta, ruokatunnilla ei tarvitse mukaan napata koko käsilaukkua. Harmi vain, että kukkaron vetoketju reistailee aina välillä, edelleenkin.

Kuvasin tänään blogikirppistä varten vähän vaatteita. Huomenna olen menossa Helsinkiin pitkästä aikaa, joten katsotaan ennätänkö ollenkaan vielä huomenna pistää kirppispostausta. Ehkä illalla. Pysykää kuulolla!

8 Comments

 1. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja nyt ajattelin jättää jäljen myös kommentin muodossa. Sulla on tosi cool tyyli. Olen saanut paljon inspistä asupostauksistasi vaikka en itse aallonharjalla kuljekaan. Taisinpa joskus tilata Cos:lta kipparitakin sun innoittamana 🙂 Tällä hetkellä yritän "erään" ison projektin vuoksi välttää ylimääräisiä ostoksia ja haluisin muutekin pyrkiä siihen, että kaapissa olisi mielummin muutama laadukas vaate/asuste kuin määrällisesti paljon. Less is todellakin more! Iloa viikkoosi ja tervetuloa huomenna Hesaan!

 2. Upea huivi, kuvat on jotenkin tosi keväisiä. Niitä katsomalla voisi luulla, että on vähintään maaliskuun loppu!

 3. Takkisi on upean klassinen ja yhdistelmä on kaunis kokonaisuus. Sinulla on kyllä silmää tyylille!

 4. Anne

  Voi että miten ihana kommentti – kiitos!
  On tosi kiva kuulla, että on voinut antaa inspistä ihan oikeasti 🙂
  Teillä onkin hulppea projekti, olen käynyt katsomassa kyllä blogiasi. Teille tulee kaunis talo.

  Ihan mahtavaa viikonloppua!

 5. Anne

  Oli kyllä niin superihana valo tuona päivänä, eipä ole enää sen jälkeen aurinko vielä samalla tavalla näyttäytynytkään. Kieltämättä toosi keväinen fiilis ilmassa – ihanaa!

 6. Anne

  Kiitos Taru, tosi kiva kuulla 🙂 tykkäsin itsekin tosi paljon tuosta kombinaatiosta. Farkut on vuosia vanhat, jostain syystä en ollut käyttänyt niitä juuri ollenkaan ja muistin niiden olemassaolon juuri, ja nyt ne tuntuvat tosi kivoilta.