(neulepaita COS / farkut Seven / nilkkurit LK Bennet)

Tiedättekö, tein Helsingin reissulla ihan mielettömän alelöydön – olen sitä hehkuttanut kaikille kyllästymiseen saakka. Nimittäin olen etsinyt kivoja mustia nilkkureita ties kuinka kauan, nyt satuin oikeaan aikaan Rizzoon, he olivat laittaneet talven kenkämalleja superalehintaan. Bongasin sieltä superylelliset LK Bennetin nilkkurit itselleni, sattuivat onnekkaasti olemaan juuri omaa kokoani.

Olen katsellut koko päivän jalkojani, miten kiva kun löytää sellaiset kengät joista todella tykkää. Matalat nilkkurit käyvät siroutensa ansiosta myös hameiden kanssa, kokeilin meinaan.

Kengissä on kivat yksityiskohdat, kullanväriset soljet ja vetoketjut. Nytpä on jo ensi syksyäkin ajatellen täydelliset kengät valmiina.

Asu oli eiliseltä perjantailta, mutta olin melkein samanlaisessa tänäänkin, musta paita vain oli eri.

Olipas muuten mahtava peli Leijonilta tänään!!! Jippii!

4 Comments

  1. Kuinka kauniit nilkkurit ! Takana oleva vetoketju on kiva yksityiskohta. Ja koko asu on muutenkin ihan nappi valinta 🙂

    Kävelin myös siitä Rizzon ohi, liike taitaa lopettaa ? Muutama muukin liikehuoneisto oli tyhjentynyt Helsingin keskustassa, toivottavsti tulee uusia tilalle. Shoppailemme nykyisin niin paljon netissä ja joskus ajttelen kuinka pikkuliikkeillä oikein menee. Olisi kurjaa jos pienet kaupat häviäisivät katukuvasta.

  2. Anne

    Just kävin myös ihastelemassa taas sun asuja 🙂

    Joo, surullista miten vaikeaa on liikkeillä tänä päivänä. Itse olen tietoisesti vähentänyt netistä tilaamista, yritän löytää ostettavat suomen kamaralta, on ikävä että fyysiset kaupat vähenevät. Vielä kauheampaa jotenkin on se, kuinka paljon rahaa shoppaillaan ulkomaille -itsekin siihen olen syyllistynyt. Toki voin vieläkin tilata jotain ulkomailta, jos juttu on sellainen etten sitä tai vastaavaa löydä suomesta, mutta yritän ainakin ensin 🙂