Sain suloiselta Annikalta viiden kysymyksen haasteen – kiitos kovasti. Minä tykkään tosi paljon tällaisista kysymyshaasteista, näitä on sekä kiva tehdä, että kiva lukea toisten vastauksia.

Lisäksi tällaisissa postauksissa on aina kiva kaivella kuva-arkistoja, näihin kun voi sopivasti haalia muuten käyttämättä jääneitä satunnaisia otoksia. Tällä kertaa mielessäni oli näköjään kevätaurinko, kukkaset ja hyvä syötävä.

 1. Lempiväri sisustuksessa

Pakko sanoa valkoinen, sillä kohdallani tuo valkoisuus on ollut aina lempiväri sisustuksen suhteen, ihan pienestä tytöstä saakka. Jo omassa huoneessani kalusteet ja sisustuksen perusta on ollut aina valkoinen. Tiedän etten ikinä kyllästy valkoiseen.

2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille

Yllättävän vaikea miettiä, toisaalta niitä on paljonkin. Ensimmäisenä tulee mieleen Tuplakupla, Secto/Octo-valaisimet, K-tuoli, Rausku-keinutuoli….

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä

Kuka näitä kyssäreitä keksii 🙂 Noh, Jamie Oliver ja Nigella nyt ainakin, molemmissa on luontaista karismaa esiintymiselle. Pidän henkilöistä jotka ovat vaivattomia ja luonnollisia, eivätkä yritä tippaakaan. Suomalaisista pidän ”maailmanmatkaaja” Jaakosta ja Sikestä.

4. Suosikki leivonnassa

Tiedättekö, pidän itseäni ihan hyvänä ruoan laittajana, mutta leipurina olen aika surkea. Tosin syytän osaltani tästä sitä, ettei meillä leivota kuin parisen kertaa vuodessa, lähinnä joulun aikaan. Mutta mutta, jos puhutaan leivonnaisten syömisestä – siinä olen mestari. En tiedä ketään joka olisi tällainen pullahiiri (lähipiiri voi vahvistaa). Jos uskaltaisin, söisin monta pullaa päivässä. Jossain vaiheessa määrä oli viisi pullaa / viikko, mutta olen pakottanut itseäni vähentämään määrää ja poikkean aamuisin leipomon kautta töihin vain noin 2-3 kertaa viikossa. Rakastan eniten meheviä viinereitä ja rehellisiä pullia ja munkkeja. En ole niinkään leivostyttöjä, eikä piirakatkaan ole ihan lemppareitani.

5. Viisi suosikkiblogia

En tälläkään kertaa laittele suomalaisia suosikkejani järjestykseen. Sivupalkista voi kurkata suosikkilistaani.

Tällä haasteella heitän seuraavia ihania bloggareita:

Sissi  
Sofia  
Sanni  
Wikke  
Jonna  

PS. Nuo marinoidut katkaravut olivat niin hyviä että tuli kyynel silmään. Niitä oli kotona tarjolla eräänä päivänä kun saavuin töistä. En tiedä mitä isäntä oli liemeen taikonut, mutta taivaallisen hyvää…

14 Comments

 1. Kiitos Anne haasteesta, se on otettu vastaan! 🙂 Harmi kun et ole täällä Pariisissa tänä vuonna kuvaamassa muotiviikkoja, mutta viime vuoden upeat kuvat ilahduttaa vieläkin!

 2. Anne

  Kiva juttu 🙂
  Sanos muuta, olis ollut ihan mahtava päästä nyt keväällä, toivottavasti sit syksyllä! Onneksi Petri on tulossa, hän saa sit raportoida kaiken, heh.

 3. Anne

  Eikö Saija, siksi noita on niin vaikea listata. Ja mun mielestä nuo kaikki mainitsemani tuotteet on oikeasti vielä hienoja! Eivät vaan sellaisia jotka koen omaan kotiini just nyt. Mutta K-tuoli on kyllä upea, että nauti vaan täysillä omastasi 🙂

 4. Kiitos haasteesta! <3 mä olen kyllä tosi huono toteuttamaan niitä, stressaan aina että mitä vastaan kysymyksiin jne, mutta ehkä nyt onnistun kun kysymyksiäkin oli noin vähän 😉

  Hassua, mulla tuli noista design-huonekaluista jotka eivät tule meille myöskin ensimmäisenä mieleen tuplakupla, ja seuraavaksi muut Eero Aarnion jutut, pallotuolit ja muut. Ei sillä eivätkö olisi hienoa designia, mutta en vaan osaisi missään tilanteessa kuvitella meille niitä 🙂

 5. Haaste on nyt otettu vastaan. Ja vastauksetkin ovat jo eetterissä. Me pullahiiret! 🙂

  Sissi

  (en saa lisättyä tähän kommenttilaatikkoon osoitettani)

 6. Anne

  Olivat kyllä, täytyy kysäistä häneltä reseptistä 🙂 laittelen sitten sulle tietoo.

 7. Anne

  Mäkin myönnän, että monen monta haastetta on jäänyt tekemättä, joten no hätä, tekee jos siltä tuntuu 🙂 Tää oli kyllä onneksi aika iisi.

  Heh, aika samoilla linjoilla siis muotoilun suhteen ollaan 🙂

  Sulla on taas ollut niin jäätävän ihania kuvia blogissasi, että oon tulla hulluksi niitä katsellessa!

 8. Anne

  Tää oli tosi kiva tehdä 🙂 eli kiitos vaan haastajalle!

  Nähdään, tuu moikkaileen Koodiin 🙂

 9. Anne

  Kiitos murunen kun tartuit tähän 🙂 Ihanat vastukset!

  terkuin

  Pullahiiri

  ps. en osaa sanoo miksi se mättää, me huono tekniikassa, mut laita se osoitteena vaan aina tohon kommentin jälkeen 🙂