Sain Stockholm by me -blogin tyylikkäältä Veeralta hauskan haasteen. Vastailen yhteentoista kysymykseen. Näiden avulla taas ehkä saatte vähän lisää käsitystä minusta..kait.

1. Kolme suosikkiblogiasi

Valitsen tähän ulkolaisia blogeja, sillä en pysty laittamaan ihania suomalaisia bloggaajia järjestykseen

Columbine Smille
The House of Philia 
The Northern Light

2. Viimeisin kirja jonka luit

Stephen Kingin 22.11.63 (tai se on vielä vähän kesken)

3. Mitä aiot tehdä isona

Aion tehdä kaikkea kivaa mikä tuntuu omalta. Toivottavasti bloggailen ja teen kaikkea siihen liittyvää mielenkiintoista. Kotoilen ja olen rennosti. Tässä vaiheessa on jo saanut tehdä niin mahtavia asioita, ettei minulla ole mitään isoja päämääriä.

4. Minkä neuvon antaisit itsellesi, jos palaisit ajassa taaksepäin 17-vuotta ja tapaisit itsesi tuolloin


Älä murehdi ja pelkää asioita etukäteen, se ei auta. Syö kalaa!


5. Kuka henkilö inspiroi sinua ja miksi

Olen onnekas, sillä perheeseeni ja lähipiiriini kuuluu erittäin inspiroivia ihmisiä. Saan päivittäin olla idearikkaiden ihmisten ympärillä, he kaikki inspiroivat minua. Minusta parasta inspiraatiota ovat hyvät keskustelut ja analyysit, siinä niitä ideoita syntyy ja jalostuu, osa tietysti myös karsiutuukin.

6. Unelmien matkakohde

Australia tai Afrikka. Tietysti myös New York ja Pariisi. 

7. Mitä muuttaisit kotimaan politiikassa tällä hetkellä

Tähän olen huono vastaamaan. En ole perehtynyt tarpeeksi näihin asioihin. Varmasti moni asia on pielessä, mutta en tässä osaa sanoa miten minä ratkaisisin ne paremmin.

Ainakin tsemppaisin vetämään kotiin päin ja suosimaan kotimaasta ostamista, näin pieneltä osaltaan itse voi vaikuttaa oman maan talouteen. Itse olen minimoinut ulkomaisista nettikaupoista tilailun, pyrin löytämään omat ostokseni suomessa toimivista liikkeistä.

8. Paras vinkki millä näyttää hyvältä

Iloinen ilme ja asenne ensimmäisenä. Sen jälkeen hyvä ryhti ja usko itseensä. Sitten vasta kiinnitetään huomiota vaatteisiin ja meikkeihin 🙂

9. Miten flirttailet

No en kyllä flirttaile. Eli en tiä.

10. Kolme paikkaa kotikaupungissasi jotka haluaisit näyttää vierailijoille

Käsityöläismuseo, siellä on hieno tunnelma. Jokiranta ja Kauppahalli. 

11. Tärkein esineesi

Vaikea. Emotionaalisesti tietysti joku muu, mutta käytännössä kai mun iPhone. Oi voi…

Nakitan nämä kysymykset eteenpäin seuraaville tyypeille:

Pihkala 
Modernisti Kodikas 
Inspired by Love  

6 Comments

 1. Hei kiva kun laitoit tämän eteenpäin, nopeata toimintaa 🙂 Mielenkiintoista myös toi mitä sanoit fyysisistä putiikeista kontra nettishoppailu, tästä olen viime aikoina puhunut tosi paljon tuttujeni kanssa. On kyllä kiinnostavaa nähdä minne meidän jonkinlaista murrosvaihetta läpikäyvä kulutuskäyttäytyminen tulee jatkossa viemään.

  Mukavaa ja aurinkoista viikonjatketta <3

 2. Anne

  Näihin on niin kiva vastailla, vaikka tällä kertaa oli vähän kiperämpiä kysymyksiä 🙂

  Niin, itse olen ihan tietoisesti ruvennut ajattelemaan mistä teen hankintojani. Jos käytän nettikauppaa, pyrin suosimaan ennemmin suomalaisia nettikauppoja. Minusta nettiostaminen on ihan ok, mutta en haluaisi itse nyt tällaisessa taloustilanteessa suoltaa kaikkia ostosrahojani ulkomaisiin kauppoihin. Jokainen kun pystyy omalta osaltaan vaikuttamaan asioihin valinnoilla, kun moni sen tekee, alkaa näkyä tulosta.

  Tietysti vielä itse kauppiaana koen asian erityisen tärkeäksi. Minä kun näen aitiopaikalta, miten vaikeaa kaupan alalla on nyt, ihan melkein kaikilla. Jotenkin tuli sellainen olo, että miksi ostaisin englannista tai ruotsista jotain, jos kerran voin ostaa sen suomesta… Toki on tuotteita, joita ei täältä saa, silloin tietysti teen päätöksen tuotteen kohdalla, eipä tässä ehdottomia olla 🙂

  Ihanaa viikonjatkoa myös sinne <3