Olen ties kuinka kauan etsinyt oikeanlaisia boyfriend-farkkuja. Nyt tärppäsi vihdoinkin, ainakin siltä tuntuu. Löysin nämä Ralph Laurenin farkut Sokoksen yhteistyön avulla, sillä lainasin näitä kuvauksiin ja huomasin niiden sopivan omalle vartalolleni todella hyvin. Niinpä eilen kävin ostamassa nuo ihanat farkut itselleni.

Monissa boyfriendissä minulla on ollut ongelmana liian väljä koko. Pieninkin valmistettu koko on jäänyt lanteilta väljäksi ja roikkunut pepusta enemmän kuin olisi tarve. Joissakin taas lantio on istunut, mutta sitten lahje on ollut liian leveä suhteessa lantioon, joten vaikutelma on ollut ”istuva yläosa ja haaremihousulahje”. Olinkin jo ajatellut, että tyydyn suuoralahkeiseen farkkumalliin, jonka valitsen numeroa suurempana, sillä saa myös maltillisen boyfriend-efektin aikaan.

Boyfriend-malliset farkut sopivat monelle vartalotyypille. Kurvikkaampi valitsee istuvamman mallin ja vähän korkeamman vyötärölinjan, kun taas kapealanteiselle passaa hyvin väljempi farkkumalli. Näissähän on tärkeää myös lahkeiden rullaaminen oikeaan korkeuteen. Ja käytin sanaa rullaaminen, sillä käännös saa olla ennemmin rennosti ja kapeasti rullattu, kuin paksusti taiteltu. Pituus saa jättää nilkkaa näkyviin, tämä farkkumalli ei toimi kenkiin asti osuvilla lahkeilla.

No, nyt ei tarvitse enää etsiä, sillä näissä on tarpeeksi istuva lantio ja sopivasti väljä puntti. Värikin miellyttää, sillä kulutukset eivät ole liian raisuja. Nyt vaan odottelen lämpimämpiä kelejä, että saan jättää sukkahousut laatikkoon ja sujauttaa avokkaat tai pikkukengät farkkujen kaveriksi.


Oletko sinä löytänyt oikeanlaiset boyfriendit tai pidätkö yleensä tästä fakkumallista?

6 Comments

 1. Todella kaunis sininen! Itsekin olen jo kauan haaveillut boyfriend-farkuista, mutta en ole löytänyt sopivia. Takapuoleni on aika iso ja reiteni ja sääreni taas laihat ja jäntevät, joten kaikki kokeilemani mallit ovat saaneet minut näyttämään lyhyeltä ja paksulta. Ei mikään imarteleva look minulle siis. En ole tosin vielä antanut periksi, joten etsintä jatkuu 🙂

 2. Ostin viime sykynä hyvät boyfriendit Nycistä, mutta ne mahtuivat mystisesti päälle siellä, mutta olivat kotona liian pienet! 🙂 Etsintä jatkuu… Seuraavt tilasin netistä ja olivat kuin hiphopnorsulle tehdyt! MrsMK

 3. Teetkö stylistin hommia? Kauniiden sisutusjuttujen lisäksi sulla on aina niin kivoja vaatevinkkejä täällä!
  Mä en ymmärrä, miten saisin itseni työn vaatiman tyylikkyyden asteelle, olen jämähtänyt opiskelu- ja kotiäitilinjalle, enkä tiedä, mistä saisin apua! Yksin vaatekaupoilla kiertely on turhauttavaa, kun ei edes tiedä, mitä etsii. Hommaa tietysti vaikeuttaa myös se, ettei ole mallin mitoissa.

  Sasu

 4. Anne

  Noissa on kyllä kiva raikas sinisen sävy. Boyfriendit on vähän hankalampi tapaus, kuin ihan perusfarkku, niissä joutuu vähän etsimään itselleen sopivaa versiota 🙂

 5. Anne

  No höh 🙂 oletko koittanut vaan sitkeästi käyttää hetken, farkut kun aina venyvät pikkuisen käytössä. Toivottavasti löydät passelit!

 6. Anne

  No periaatteessa teen 🙂 ainakin koteihin, se on työtäni. Mutta miksipä en auttaisi pukeutumisessakin, visuaalisia juttujahan nämä ovat kaikki. Kiva kuulla, että saat täältä vinkkejä, se on toiveenikin, että voisin tarjota inspistä ja vinkkejä 🙂

  Kun lähtee rakentamaan peruspuvustoa töihin, kannattaa hankkia muutama ihan perusvaate: mustat farkut/housut, pari kauluspaitaa (ei tyköistuvia), yksinkertainen neulepaita ja vaikkapa musta bleiseri. Noiden ympärille on sitten helppo hankkia lisää alaosia ja yläosia. Paras vinkki on unhotaa nätit yksityiskohdat kun hankkii ihan peruspuvustoa, ei siis koristeluja, rypytyksiä, kietaisuja, paljetteja, niittejä tms. Seuraavaksi kannattaa kiinnittää huomio vaatteiden leikkauksiin, ettei malli ole "tätimäinen" vaan ennemmin moderni. Esimerkiksi omat peruslempparini löydän aina Filippa K:n valikoimista.