Postaanpa teille tämän minua kovasti inspiroineen asun. Tiedätte kyllä, että jos asussa näkyy harmaata kollaria, minä melko varmasti innostun siitä. On kuitenkin virkistävä nähdä sellainen kokonaisuus, jossa on rentoja ja poikamaisia elementtejä yhdistettynä kimmeltävään ja muuhun naiselliseen yksityiskohtaan. 
Tämän kuvan innoittamana lähdin etsimään kimmellyksellä koristeltua collegea. Törmäsinkin sellaisen eilen Petran päällä. Hänen mustassa paidassaan kimalteli hillitysti mustat paljetit. Paita oli kuulemma kotoisin Zarasta, sinne sitten suuntasinkin ostamaan samanlaisen. Esittelyä seuraa myöhemmin.

Ps. Meidän keittiön ikkunan ohi käveli äsken kolme peuraa, ihan tuosta muutaman metrin päästä menivät..

2 Comments

  1. OOÄMGEE! Ihana asu!! Ja täytyy varmaan huomenna poiketa Zarassa (näkemättä sun kuvia)… 🙂

  2. Anne

    Eikö ookki 🙂 Mun tekee heti mieli ettiä vanhat chinot kaapista, jos ne on vielä tallella. Ja Zaran paita näkyykin jo uudemmassa postauksessa.