(takki Tiger of Sweden*saatu Jenny’s Storesta / college Zara / farkut Seven / nilkkurit LK Bennet /
laukku Lumi*saatu / aurinkolasit Emporio Armani)
Voitteko uskoa, minulla on keltainen kevättakki! Kiitos siitä superhypersuloiselle Jennylle, sain takin häneltä. Jenny’s Store muuttaa pian meidän liikkeen naapurustoon Linnankadulle.

Olen jo miettinyt jonkun kivan värillisen paidan ostamista takin pariksi. Kerrankin olen saanut sysäyksen käyttää väriä pukeutumisessa. Ovelat yhdistelmät kiehtovat. Myös kuviolliset housut olisivat kivan keväiset. Farkuissa pidän nyt erityisen paljon tuollaisista kapeista, mutta silti vähän väljistä malleista. Minulla efekti syntyy ihan normaalista pillifarkusta, joka on vähän liian suurta kokoa. Kokeilkaapa, aika virkistävän näköistä niiden ihan istuvien mallien jälkeen.

Takin alta pilkottaa paljetein koristeltu paita. Toinen minulle vähän epätyypillisempi valinta. Kyllä minä vielä taivun näihin naisellisiinkin yksityiskohtiin. Kunhan kokonaisuus on oikeanlainen.

Mitä pidätte keltaisesta takistani ja paljettipaidastani?
 

Ps. Lueskelen tässä iltatuimaan blogeja ja pysähdyin tähän postaukseen
http://www.afterdrk.com/things-noticed-milan/ 
tuli niin mieleen siitä omat vanhat Pariisin muotiviikkoraporttini, heh, jopa tuo vehnäjauhohomma on joskus ollut omalla listallani.

5 Comments

 1. Super cool asu ! Keltaisesta takista ja paljetti collarista huolimatta asu on ihan sinun näköinen 🙂 Yllättävätkin jutut toimii kun osaa säilyttää oman tyylinsä.

  Suloista sunnuntaita !

 2. Hei ei liity asiaan olisin kysynyt sun serkun Instagramista Anu K hinnskarshelmi. Joskus siitä vinkkasit täällä blogissa. Kaunis koti. Tiedätkö tai voitko kysyä häneltä mikä Muuramen kaappi hänellä on eteisessä nimi ja mitat? Voisi sopia myös meidän kotiin :).

 3. Anne

  Oi kiitti Sara 🙂 kiva kuulla, että asu on ovelista yksityiskohdista huolimatta mun näköinen. Haluan kokeilla enemmän taas yllättäviä juttuja, jotenkin se sopii kevääseen, kun ei aina tarvitse kulkea lämpimissä vaatteissa.

 4. Anne

  Voit vaikka kysäistä suoraankin Anulta instan kautta 🙂 Mutta hänellä on Mup-sarjan umpiovellinen kaappi siinä. Taitaa olla 110 cm leveä, kahdella ovella, syvyys 39 cm, korkeutta en muista, heh.

 5. Sulle nyt sopii mikä vaan,kun olet hoikka pitkäkinttunen:) Terkuin SAIMA