Sokoksella alkaa tänään Kutsu Kauneuteen-tapahtuma. Luvassa on paljon mahtavia etuja ja kosmetiikkauutuuksien esittelyitä. Pääset katsomaan huippuedut tästä.

Sain itselleni joitakin tuotteita tutustuttavaksi. Haluan päivitellä ihoa kevätkuntoon ja valitsin tuotteita sen mukaisesti. Vähän täyteläistä hoitoa, sävyä ja hehkua iholle, sekä tietysti piristystä meikkiin.

Lumenen uusi aikuiselle iholle kehitelty tehokas päivävoide ja silmänympärysvoide. Näiden sanotaan tehoavan jo syventyneisiin juonteisiinkin ja pitävän ihon kimmoisana. Koostumus tuntuu ihanan täyteläiseltä, näin talven jälkeen erityisesti kaipaa superhoitoa tulevaa kevättä varten. Jatkuvasti ei kannata käyttää ”liian hoitavia” tuotteita, eli itseään vanhemmille suunnattuja, mutta kuuriluontoisesti voi testailla vähän hoitavampiakin tuotteita.

Halusin erityisesti kokeilla tätä Clarinsin uutta itseruskettavaa tiivistettä. Ideana on, että nestettä sekoitetaan pari tippaa normaalin päivävoiteen joukkoon ja näin voi itse säädellä rusketuksen tehoa. Pidän tästä kovasti, normaalisti vältän voimakkaita itseruskettavia, sillä niillä tulee helposti juurikin sen näköinen lopputulos, että on laittanut vähän itseruskettavaa. Minusta luonnollinen ihon sävy on kaunein, mutta kevään tullen siihen haluaa ehkä huijata aavistuksen lämpöä, kuitenkin niin, ettei rusketus ole liian voimakas. Tätä nestettä on nopea käyttää, levitys tapahtuu samalla kun levittää normaalin kosteusvoiteen. Pullo on tosi riittoisa, annostelu tosiaan tipottain.

Olen käyttänyt koko talven Lumenen CC-voidetta, joka on ihan mahtava. Kevään tullen on kuitenkin aika kokeilla astetta kevyempää tuotetta ja valitsin Diorin BB-voiteen kokeiltavakseni. En ollut löytänyt tähän mennessä kokeilemistani BB-voiteista ihan täydellistä suosikkia, mutta nyt se taisi löytyä. Tämän voiteen sävy on täsmälleen oman ihoni sävyä, eli voide sulaa suoraan omaan ihooni, tehden siitä aavistuksen tasaisemman näköisen, mutta kuitenkin antaen luonnollisen lopputuloksen.

Kuten sanottu, en ole voimakkaan rusketuksen, en aidon, enkä keinotekoisen ystävä. Mutta hehku ja lämpö on kuitenkin kaunista, joten talven jälkeen otan taas käyttöön maapuuterin. Talvella pidän vaaleasta ja kuulaasta ihosta, ripauksella hentoa poskipunaa. Aurinkoiseen kevääseen ja kesään vaihdan ihon sävyksi lämpimämmän aurinkopuuterin avulla. Sensain maapuuteri on tarpeeksi vaalea ja neutraali, se sopii antamaan vain aavistuksen väriä. Tässä on myös sen verran kiiltohippuja, että levityksen kanssa kannattaa olla maltillinen. Sipaisen tätä otsan kulmiin, poskipäille ja vähän leukaan. Lisäksi käytän edelleen poskipunaa, sitä ei voi korvata pelkällä maapuuterilla.

Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä on purkit rivissä ja miehitys koossa. Nyt on juuri oikea hetki tutustua kevään uutuustuotteisiin ja kysellä neuvoja omiin kosmetiikkatarpeisiin.

Sokoksen oma tuotemerkki We Care Icon:

Sain myös testattavakseni Sokoksen oman  We Care Icon-sarjan tuotteita. Käytän paljon huulipunia ja huulikiiltoja, sillä meikkaan silmät neutraalisti ja tuon meikkiin raikkautta huulipunalla tai kiillolla. Tuotesarjassa on myös kattava valikoima erilaisia siveltimiä ja aplikaattoreita.
We Care Icon-sarjassa on hyvä mattapintainen maapuuteri, paletissa on kahta sävyä. Jos haluaa vähän kimmellystä korostuksen muodossa, löytyy se erillisestä paletista.

Sarjasta löytyi mahtava nuden sävyinen huulipuna. Värinumero on 2. Hyvää nudea huulipunaa on vaikea löytää, koostumuksen kun tulee olla tarpeeksi kostea, ettei huulet näytä värivoiteella silatuilta. Vaalean huulipunan kanssa käytän huulten sävyistä rajausta, mutta hennosti, rajausta ei saa erottaa huulilta.

Laukussa kulkee aina mukana muutama erilainen huulikiilto ja puna. Joskus haluaa pinkin sävyiset huulet ja toisinaan viihtyy punaisissa.
 

”yhteistyö”

Comments are closed.