Ihanat hempeät leinikit ja pioni on ostettu takatalvea kompensoimaan. Onneksi ulkona on ihana valo, moskaisesta lumisohjosta huolimatta. Sisällä kaikki näyttää ihanan utuiselta ja mikä sitä korostaisi paremmin, kuin pastelliset keväiset kukkaset. Piia Jaalalta taas löytyi ihanuuksia, katsokaa miten erikoisia leinikeitä, kovin kerrottuja ja pitsimäisiä. Myös pionit olivat saapuneet, maltoin ostaa jo yhden ihasteltavaksi.

Valkoinen sohva on meidän koirulaisten lempipaikka. Herkullinen possunkorva maistuu parhaalta tietysti sohvalla nautittuna. Kohtapa saankin tarttua imuriin.

Valokuvatessa on kiva leikkiä valon kanssa. Kun kuvaa aurinkoa vasten, saa aikaiseksi ihanaa utuisuutta.

En varmaan koskaan kyllästy herkkiin kukkasiin. Olohuoneen sohvapöydän tärkein tehtävä on toimia alustana kukille ja kynttilöille. Onhan sen ääreen toisaalta ihana myös istahtaa joskus syömään herkkujakin. En tulisi toimeen ilman sohvapöytää.

Nyt lähden siivoamaan – sellainen lauantai täällä.

17 Comments

 1. Ihana tuo utuinen kuva! Voi kun tänne Ouluunkin saataisiin kunnon kukkakauppa, josta löytäisi jotain muutakin kuin ruusuja, krysanteemeja ja tulppaaneja… Mukavaa lauantaita.

 2. Anne

  Kiitti Kerttu 🙂

  Täällä on leinikeitä lähes ympäri vuoden, ehkä täytyy pyytää kauppiasta tilaamaan kauden ulkopuolellakin, tottuvat että asiakaat kyselee muutakin kun ruusuja ja tulppaaneja, heh.

 3. Anne

  Kiitos Hanna 🙂 Perinteiset kukkakauppiaat tosiaan tilailevat varmaan enimmäkseen kauden perinteisiä kukkia. Tulisit varmaan höpösöksi Piia Jaalan kukkakaupassa, siellä on aina kaikkea ihanaa ja kukat on rennosti esillä ja koko kauppa elämyksen arvoinen.

 4. Ihania nuo leinikit,mutta tuo söpöliini koira veti paremman korren…..

 5. Taas lepää silmä näissä kuvissa ja tunnelmissa! Mielettömän kauniita leikkokukkia, ihana usvainen kevätaurinko ja tuo Artekin seepratyyny! Aikaisemmin liitin eläinkuviot elähtäneisiin yliruskettuneisiin eläkeläisiin (anteeksi), mutta nyt seepra houkuttelee kovasti tyynyissä ja leopardi loafereissa ja asusteissa. Ja mikä herkuttelija. <3 Onnikin rakastaa possunkorvaa. Olet tosi rento mutsi, kun annat syödä valkoisella sohvalla. Tämä nipo ei päästä lähellekään uutta valkoista pellavatuolia. 😀 Terkut koko poppoolle!

 6. Niin ihania kukkia ja kuvia (teidän pientä karvapalloa unohtamatta!) <3 Kylläpäs hempeä vaaleanpunainen saa ihanan keväisen fiiliksen!

 7. Miten teillä onnistuu yhdistelmä kaunis, siisti sekä vaalea koti sekä koirapallerot? Minulla on pikkukoiran hankinta haaveissa ja nämä asiat askarruttavat.. 🙂

 8. Anne

  Kiitos, nyt oli ihanan heleä valo kuvata 🙂 ja pioneita ei voi ikinä vastustaa!

 9. Anne

  Joo, eihän noiden pörröpäiden söpöyttä oikein voi ylittää 🙂

 10. Anne

  Ihana kommentti, kiitos Laura 🙂
  Mä en jaksa enää nipottaa meidän sohvasta, uutena olin vähän aikaa tarkka, mutta sitten vaan päätin että antaa olla, imuroin ja pesen kun on tarvis. Mut ymmärrän sun suojeluhalun sitä ihanaa tuoliasi kohtaan!

  Terkut takaisin!

 11. Anne

  Kiitos Elina, kyllä on nautinto kun alkaa olla valoisaa ja kuvaamisen kanssa ei tarvitse tapella valon suhteen 🙂 Vaaleanpunainen on niin herkkis väri.

 12. Anne

  Kiitos, hyvin onnistuu 🙂 Meillä on kaikki materiaalit kestäviä, pestäviä ja pyyhittäviä. Valkoista sohvaa saa pestä vaikka kuinka usein, eikä kangas hailestu. Tokihan imuroin varmaan useammin kuin ei koiraperheellinen, mutta eipä imuroinnissa kauaa mene. Koirat ei kyllä kauheasti sotke, vähän possunkorvan murusia ja joskus tassuista ruohonkorsia, eipä ne muuta roskasta. Jos tassut on ravassa ulkona tultaessa, ne huuhdellaan ja kuivataan.

 13. Aiheeseen liittyvä kysymys on pitkän ajan takaa. Eli miten saatte koirulien kanssa pidettyä vaaleat sohvanne niin puhtaina? Meillä on myös vuosia ollut koira, joka saa pötkötellä kanssamme sohvalla. Yleensä istuionosan päällä on Joku samaa väriä oleva suojapeite, mutta nyt juhlien jälkeen unohtuivat peitteett hetkeksi komeroon ja katastrofi oli vamis. Erinäisiä koiran pihalta tuomia kikkareita peräosassa, joita ei huomattu ennen kuin oli liian myöhäistä. Kevyt pesu 30asteisessa vedessä nokka kohti pesulaa pyytämään apua näihin vaikeampiin tahroihin. Veivät kemialliseen pesuun, mutta tulos oli yhtä huono kuin kotikoneellakin. käykö aina näin? Voisiko pesulat puolestaan koota vaikeimmat tahrat listaukseksi epätoivoisen vasta saapuneen uuden sohvan ja nojatuolin avuksi ja neuvonantajaksi? Eli siksi minua ihmetyttää, miten te sen teette? mekin pesemme koiria säännöllisesti ja kuivaamme lenkkien jälkeen, mutta tälle vahingolle oli pesulakin voimaton. Varmasti pakko teettää uusi istuintyynyosa.

 14. Anne

  Meidän sohvat ovat puuvillaa ja kestävät 60-asteisen vesipesun. Siinä on puhdistunut niin puklut kuin muutkin koirien vahingot – joita onneksi meillä erittäin harvoin sattuu. Puuvillakangas on myös aivan sileäpintainen, joten se hylkii likaa paremmin kuin vaikkapa nojatuolissamme oleva pehmeäpintainen puuvilla. Kuivapesussahan ei pahemmin lika lähde irti, se on lähinnä nuhruisuuden poistaja, mutta mitään varsinaista likaa se ei poista. En tiedä mitä materiaalia teidän vaalea sohva on, mutta kokeilisin kaiken uhalla pestä sen tyynypussin kuumemmassa pesussa, jos se kerran muutenkin on "pilalla" pahinta mitä voi tapahtua on kutistuminen, se siis varmasti vähän kutistuu. Sohvien sisätyynyt onneksi antavat periksi, kannattaa vaikka laittaa päällinen takaisin lähes heti koneesta, melkein märkänä ja antaa sen kuivua tyynyn päällä, näin se venyy parhaiten muotoonsa.

  Onnea pesuun ja nauttikaa ihanasta koirulaisesta!

 15. Anne

  Hii, vielä oli pakko lisätä, että isäntä tuossa huusi – vastaa että siksi meillä on valkoisia koria :))

  Meillä ei muuten edes pestä koria ulkoilun jälkeen kun kurakeleillä…