Olen vähän ihastunut, nimittäin Mademoiselle-tuoliin ja vielä yllättävästi tuolin uutuusväriin – kauniiseen hillittyyn harmaan vihreään. Makustelen kotoa tuolille paikkaa, en tiedä löytyykö sellaista, mutta onneksi saan ihastella kaunokaista töissä.

Koodissa alkaakin juuri kampanja Mademoiselle-tuoleista, kurkkaa kampanja täältä. Hinnasta lähtee nyt kiva siivu pois, jos olet haaveillut tuolista tai keinusta, nyt siis voi harkita haaveen toteutusta.

Levittelin vihreäsävyisen tuolin pariksi lattialle Mumsin villamaton,
sen petrooliin taittava harmaa sopii tosi hyvin näihin sävymaailmoihin.
Tykkään myös kuparista ja pastellista, nekin passaavat hillittyyn
kokonaisuuteen. 


Katsokaa miten kaunis tuoli on. Ehkä sille löytyisi tilaa meidän makuuhuoneesta, sen vanhan lipaston vierestä….

Hetken ennätin ihailla näkymiä sohvalla köllien, kunnes kuulin asiakkaan askeleet rappusissa. Oli aika herätä haaveista ja ryhtyä auttamaan sisustusasioissa.

Millaisista sävymaailmoista te nautitte nyt keväällä? 

IHANAA PERJANTAITA!!

PS. Muistakaa osallistua Koodin sivuilla myös seepratyynyarvontaan, aikaa on sunnuntaihin saakka!

6 Comments

 1. On se ihana! Kävin muistaessani osallistumassa arvontaan, sillä tuo seepratyyny sopisi täydellisesti makkariin. 😉

 2. Anne

  Mulle tuli vähän liian kova hinku tuohon tuoliin 🙂 Toivottavasti sua onnistaa arvonnassa – pidän peukkui!

 3. Meillä on makkarissa kotoa peritty vanha Mademoiselle, väri on semmoinen harmahtava valkoinen, ikää yli 50 vuotta. Aina sitä ihailen sängyssä maatessani ja muutenkin. Hyvä design kestää aikaa ja paranee vaan vanhetessaan!

 4. Mun vanhemmilla on vanha Mademoiselle, se on isovanhemmiltani. En istu siinä oikeastaan koskaan, koska lapsuudesta saakka mieleeni on jäänyt se, että se keikkaa helposti, eli siinä pitää aina istua ihan "perällä" eli takana asti, selkä kiinni selkänojassa.

 5. Anne

  Oi miten ihanaa, peritty Mademoiselle on vielä erityisen arvokas 🙂 Kyllä, hyvä design kestää tosiaan aikaa, sen katselemiseen ei väsy.

 6. Anne

  Ai, mä taas tykkään, että tuolissa on erityisen hyvä istua, samoin asiakkailta on tullut samaa palautetta. Onkohan se malli muuttunut hivenen ajan saatossa.