(takki Filippa K / neule Tibi / nahkikset Zara / lenkkarit Karhu / laukku Lumi *saatu)
Kevättä pitäen on kuljettu tänään uudessa pehmoisessa neulepaidassa. Käytän neulepuseroita melkein vuoden ympäri, joten ei ole yhtään hullumpaa ostaa neulepaitaa tähän aikaan, vaikka onkin ihan keväisissä kepeissä mielentiloissa. Vilukissana saatan vetää villapaidan kesälläkin päälleni.

Ihanaa kun kadut alkavat olla melkein valmiita pikkukengille. Karhun Trampakset pääsevät just nyt taas tehokäyttöön. Mietin juuri, että nuo näyttäisivät kivoilta Filippa K:n mustan housupuvun seurana, sen joka on edelleen myymättä blogikirppiselläni. Rennot housupuvut, eli bleiseri+housu-kombinaatiot, sopivat kevätpukeutumiseen. Kohta voi toivottavasti keventää takkivarustusta. Juuri muuten aamulla mietin töihin ajaessani, etten ole onneksi montaa kertaa joutunut turvautumaan untuvatakkiin tänä talvena. Se on ollut lähinnä pihakäytössä.

Huomenna minulla on vapaapäivä ja ajattelin vastailla Kertulta saamaani haasteeseen, jossa esitellään meidän kotoa löytyvät Ikean kalusteet. Olen myös aikeissa kuvata tarkemmin rakkaat ruskeat Acnen Pistol-nilkkurini, sillä päätin laittaa ne myyntiin. Kengät ovat niin ihanat, mutta kertakaikkisesti liian isot minulle. Joten jos kiinnostaa, pysy kuulolla.

Leppoisaa iltaa!

2 Comments

  1. Kuule Anne, mun Trampakset , nuo samat harmaat, on olleet koko talven tehokäytössä. En parempia tiedä. Oon tulossa ens viikolla Turkuun ja käymään Koodissa. Mitä värejä noista löytyy? Tarviin toiset. Kiitos Koodin 🙂 t. Eija

  2. Anne

    Terve Eija. Oi miten kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen Trampaksiin. Juuri tänään Maijan kanssa hehkutettiin omiamme töissä, on kyllä tullut käytettyä kiitettävästi.

    Tervetuloa vaan Koodiin 🙂 näitä löytyy nyt harmaana ja lemmikin sinisenä.