Minulla oli eilen vapaapäivä. Tänään kun menin töihin melkein ”romahdin” kaikesta ihanasta mitä sinne oli eilen saapunut. Muuton uutuuksia ja täydennyksiä, Artekin juttuja ja niiden lisäksi muutama päivä sitten saapuneet Hayn jutut.

Ne jotka seuraavat minua instagramissa @muotimielessa, ovatkin päässeet mukaan päivän tohinoihini. Aamu alkoi varpaiden esittelyllä ja laskiaispullalla, jatkui kauniiden asioiden ja hauskojen haasteiden parissa. Mikäs sen mukavampaa.

Mutta hei, miten voi vastustaa tuollaista settiä; Artekin ikiklassikkopöytä, Muutolta uusinta muotoilua ja lisäksi herkkiä kukkia. Kukista iso kiitos Piia Jaalalle, kaupungin kauneimmat kukat kyllä löytää Koodia vastapäätä, kätevää.

Tämä kuva on vasta tällainen alkumaistiainen, sillä purin juuri ison kasan tänään napsaistuja otoksia koneelle. Kunhan tässä ennätän, päivittelen lisää materiaalia Koodin sivuille ja tännekin. Pysykää kuulolla!

…pakko kysyä – tykkäättekö tuosta setistä??

14 Comments

 1. Tykkään kovasti! Kaikki kelpaisi meille. Minkä hintainen pöytä on? Terveisin MrsMK

 2. Kyllähän tuo puu vaan toimii! Mistä tulikin mieleen, että ehkä se meidän tämänhetkinen valinta keittiön työtasoksi (tammi) on sittenkin juuri sitä, mitä kotimme kaipaa.Tällä kertaa tämä kuva saattoi olla vastaus mun yhteen pähkylöimään asiaan, mitä tulee taloprojektiimme 🙂

 3. Anne

  Eikö 🙂 Rakastan sekoittaa erilaisia juttuja ja klassikot saa niin uuden elämän kun yhdistää niiden kanssa jotain ihkauutta.

 4. Anne

  Muuton maljakot on niin ihania, en osaisi valita itselleni väriä 🙂

 5. Anne

  Mitäs me vaaleanpunaisen rakastajat 🙂 se kombo vaan toimii.

 6. Anne

  Ihana ihana kuulla, että sait tästä inspistä ja apua 🙂 Meillä on keittössä massiivitammitasot, kauniit, mutta älkää vaan valitko Osmocolorilla käsiteltyjä, mielummin öljytyt. Kokemusta molemmista ja tuo vahapinta vaan ei kestä tarkankaan käytössä kauaa kauniina….