Tämä päivä sujui sutjakkaasti Helsingin reissulla. Läksin jo aamusta aikaisin liikkeelle ja ensimmäisenä suuntasin palaveriin ideoimaan kivoja juttuja. Oli oikein tehokkaat muutama tunti. Vapauduttuani piipahdin Sissin kanssa parissa pressitoimistossa. Minähän en yleensä täältä Turusta pääse osallistumaan mihinkään pressikutsuihin, tänään sattui aikatauluihin sopivasti ja ennätin katsastamaan H&M:n ensi kuussa kauppoihin saapuvat Conscious- ja Conscious Exclusive-kokoelmat.

 (neule COS / farkut Ralph Lauren / tennarit Miu Miu)

Oma asu oli rento ja mukava, ikuistinpa sen entisaikojen blogityyliin peilin kautta. Oi niitä aikoja, luin juuri joitakin päiviä sitten arkistoista alkuaikojen blogimerkintöjäni. Miten hauskoja muistoja.

Alla vielä muutama oma suosikkini 10.4. myyntiin tulevasta mallistosta.

Miten ihana oli tulla kotiin ja köllähtää lepäilemään ”uuden” olohuoneen sohvalle. Onneksi täällä odotti valmiina ruoka ja takkatuli. Nyt on sellainen fiilis, että peittoon ja nukkumaan.

4 Comments

  1. Aivan huikee toi päivän asu! <3 Sä se osaat pukeutua rennosti, mutta tyylillä! Itse tarvisin siinä neuvoja 😉 Ei ole mun vahvin laji 😉

  2. Anne

    Ne onkin aika jännät. Monta kivaa juttua noissa kokoelmissa kyllä 🙂

  3. Anne

    Oi ei, itsestä tuntui ihan muulta 🙂 Mutta parhaiten onnistuu yksinkertaisessa rentoudessa, kun valitsee ne simppeleimmät vaatekappaleet ja lisää jonkun jännän yksityiskohdan.